Teo a plâns în direct de ziua ei. Ce mesaj i-a transmis Maia: „Fără mama nu aș fi...”

Publicat pe

Teo Trandafir a împlinit frumoasa vârstă de 53 de ani, miercuri, 2 iunie. Colegii ei de la Kanal D i-au pregătit numeroase surprize, dar cel mai emoționant moment pentru vedetă a fost atunci când a auzit ce mesaj frumos i-a transmis Maia, fiica ei. Teo Trandafir a izbucnit în plâns auzind vorbele fiicei ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir și Maia, fiica ei, au o relație specială și se iubesc necondiționat. Prezentatoarea TV a împlinit 53 de ani, iar colegii ei i-au pregătit mai multe surprize. La rubrica „Test de vedetă' din cadrul emisiunii Teo Show invidată a fost nimeni alta decât Maia. Teo Trandafir nu se aștepta s-o vadă pe fiica ei și a fost plăcut surprinsă, dar și foarte emoționată, parcă intuind ce urma.

Teo a plâns în direct de ziua ei. Ce mesaj i-a transmis Maia: „Fără mama nu aș fi...'Teo a plâns în direct de ziua ei. Ce mesaj i-a transmis Maia: „Fără mama nu aș fi...'

Maia a fost nevoită să completeze o serie de propoziții legate de mama ei care erau scrise pe bilețele. Primul bilețel suna cam așa:

Îmi place cel mai mult de mama când… Mă tem că vă dezamăgesc, că nu am cu ce să termin. Îmi place de ea cel mai mult tot timpul. Ne iubim necondiționat, facem aceleași lucruri. E o normalitate la noi', a complet Maia propoziția scrisă pe bilețel.

Citește și: Teo Trandafir a împlinit 53 de ani.Ce farsă i-au pregătit colegii cu ajutorul Poliției

Citește și: Cine a fost primul iubit al lui Teo Trandafir și de ce s-au despărțit:”Mi-am văzut iubirea vieții plecând”

Citește și: Aida Parascan, detalii șocante după pierderea sarcinii:„Bebelușul nu mai trăia de 4 săptămâni'

Citește și: Gabriela și Dani Oțil se gândesc la al doilea copil:„Este binevenit'

Ce a spus Maia despre Teo Trandafir

În continuare, Maia trebuia să spună care a fost cel mai frumos cadou pe care i l-a dăruit lui Teo Trandafir.

Având în vedere că sunt născută înaintea eu, cred că eu. Existența mea în viața ei', a spus fiica prezentatoarei TV.

Ultima propoziția, dar nu cea din urmă a fost „Fără mama nu aș fi...'

Fără mama nu aș fi… Nu trebuie mai mult de atât. Fără mama nu aș fi și atât. Nu aș încerca atât de mult dacă n-ar fi ea pentru că atunci când îi văd zâmbetul și când știu cât se bucură de reușitele mele, vreau să reușesc și mai mult și pentru mine și pentru ea', a spus Maia, la Teo Show.

Mesajul transmis de Maia pentru Teo Trandafir

Este clar ca lumina zile ce relație specială mamă-fiică au Teo Trandafir și Maia, însă mesajul pe care fiica ei i l-a transmis de ziua ei redă exact intensitatea iubirii care le unește. Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi când a auzit cuvintele frumoase rostite de Maia pentru ea.

Iubita mea, e ziua ta azi și, cum îmi place să spun în fiecare an, întineresti și te înfrumusețezi sufletește în fiecare an. Ești mai tânără cu un an, mai frumoasă cu un an, mai deșteaptă cu un an și te iubesc an cu an cred că la fel de mult pentru că atunci când ajungi la nivelul de iubire pe care îl avem noi, nu ai cum să iubești mai mult. Te iubesc din toată inima mea, ești tot ce mă face cine sunt, cum sunt, fericită mai ales. Sper să ai cea mai frumoasă zi de naștere. Te ador și te pup', i-a transmis Maia lui Teo Trandafir de ziua ei de naștere.

Nu puteți să vă dați seama cât adevăr a spus și în ce hal ne putem iubi și bucuria pe care o găsim în discuțiile noastre, în care ne zicem tot felul de lucruri. Mi se pare extraordinar de deșteaptă și de profundă și am învățat de la ea inclusiv să fiu o…', a spus Teo Trandafir, care nu a mai putut continua fraza din cauza lacrimilor.

Sursa Foto: Facebook, captură de ecran Kanal D
 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter