Țânțăreanu și-a făcut testamentul când a aflat că are cancer. Cine va moșteni averea de 30 de milioane de euro

Publicat pe

Cristian Țânțăreanu are o avere de aproape 30 de milioane de euro și după ce a aflat că are cancer, în urmă cu câțiva ani, a decis să-și facă și testamentul. De teamă că vor exista neînțelegeri între urmașii săi, după ce el nu va mai fi, Țânțăreanu a împărțit toți banii așa cum a crezut de cuviință între copii și nepoți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Omul de afaceri susține că și-a făcut testamentul imediat după ce a aflat că are cancer, însă între timp a învins boala și se simte excelent. Totuși, este liniștit la gândul că toți ai săi sunt asigurați pe viață și nu vor avea niciodată grija zilei de mâine.

Țânțăreanu și-a făcut testamentul când a aflat că are cancer. Cine va moșteni averea de 30 de milioane de euroȚânțăreanu și-a făcut testamentul când a aflat că are cancer. Cine va moșteni averea de 30 de milioane de euro

Milionarul a declarat că le-a dat casele copiilor săi, care sunt chiar și acționari egali în formă. Toată averea pe care a obținut-o de-a lungul vieții o va lăsa fiului său.

Mi-am făcut testamentul după ce am aflat că am cancer. Averea familiei se ridică acum la 20-30 de milioane de euro. Numai spa-ul este 7 milioane de euro, casele la copii sunt fiecare vreo 600.000 de euro și am băgat 6 milione de euro în afacerea nouă cu complexul Pandemia. Nu există un moștenitor.

Eu am o frică de foamete. De aia le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor.

Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai putin. Ei sunt acționari însă egali în firmă. Toată averea e acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează', a declarat Cristian Țânțăreanu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Monica Anghel a rămas cu traume după cutremurul din 77:

Citește și: Angela Rusu a rămas cu traume după cele patru fertilizări in vitro:

Citește și: Angelina Jolie a slăbit enorm după procesul cu Brad Pitt.

Ce pensie primește Cristian Țânțăreanu din partea statului

Cristian Țânțăreanu a oferit în trecut detalii despre pensia lui. Adesea el a făcut mențiuni despre ce avere deține. În anul 2007 era estimat că acesta ar avea în conturi nu mai puțin de 40-50 de milioane de dolari. Într-un interviu vechi, Cristian Țânțăreanu dezvăluia că este, totuși, încadrat ca pensionar, deși adesea glumea pe acest subiect. Până în anii 90, acesta a lucrat ca director pentru o mare întreprindere de construcții.

Cristian Țânțăreanu a dezvăluit că pensia pe care o primește de la stat este în valoare de 2.500 de lei, bani. Milionarul a recunoscut că nepoata este cea care o ridică și tot ea este cea care se bucură de bani.

De la stat eu primesc o pensie de 2.500 lei. Aș putea trăi cu banii ăștia. Poți să trăiești din cât ai. Pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea. Eu vin din șantier acum. Am 70 de oameni care muncesc și trebuie să-i supraveghez.

Ce să le fac, eu le-am spus să stea acasă, dar au spus că n-au ce să mănânce. Dacă asta-i viața, ce putem să facem?! Eu respect normele de igienă, mă spăl pe mâini, stau în casă, mă uit la tv și am rărit vizitele', a mai dezvăluit milionarul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter