Ți-o amitești pe Oana de la Genius? Cum arată și cu ce se ocupă acum cea mai ascultată voce feminină a anilor '90

Publicat pe

După Revoluție, făcea furori cu 'Ciocolata', 'Macho Man' și 'Vara', trei hituri ascultate pe repeat în discoteci, în case și la colț de stradă. Vocea care le făcea să vibreze era a Oanei Vincu de la trupa Genius. Alături de colegii ei, Cezar și Ovi, tânăra din Timișoara a scris istorie în muzica modernă a României libere.

Ți-o amitești pe Oana de la Genius? Cum arată și cu ce se ocupă acum cea mai ascultată voce feminină a anilor '90Ți-o amitești pe Oana de la Genius? Cum arată și cu ce se ocupă acum cea mai ascultată voce feminină a anilor '90

Ce face și cum arată Oana de la Genius azi, la aproape 30 de ani de când era cea mai ascultată voce feminină? Ea a părăsit scenele comerciale, dar nu și marea dragoste, muzica. Oana s-a întors în orașul ei, Timișoara, unde și-a definitivat studiile muzicale și este absolventă a Facultății de Muzică și Teatru a Universității de Vest. În vara lui 2018, Oana a urcat din nou pe o scenă mare, de data aceasta în calitate de mezzo soprană.  Oana a interpretat-o atunci pe 'Lady Capuletti' în musical-ul 'Romeo și Julieta' al compozitorului Gerard Presgurvic, după piesa lui William Shakespeare, spectacol montat cu succes în întreaga lume.

Ochii care nu se văd…

În ceea ce-i privește pe Cezar și Ovi, băieții din Genius, Oana spune că nu au rămas în legătură. Nu s-au certat, dar, în 2001, când s-au despărțit, fiecare a pornit pe drumul său – Cezar are o carieră în IT, iar Ovidiu are propriul studio și o firmă de producție publicitară.

Nu ținem legătura. Drumurile noastre s-au separat demult, dar să nu se înțeleagă că nu a rămas loc de bună ziua. Dacă ne întâlnim, vorbim', a mai spus Oana pentru a1.ro, în urmă cu doi ani.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter