De ce a fost Toni Grecu amenințat de politicieni chiar și după destrămarea Divertis: "Nu mai este un izvor de comedie"

Publicat pe

Toni Grecu a dezvăluit că a fost de multe ori amenințat de politicieni, prin prisma carierei. Toni Grecu, membru fondator al trupei Divertis este următorul invitat al Denisei Rifai în cadrul emisiunii pe care aceasta o prezintă la Kanal D. Toni Greu a explicat de ce a fost amenințat de politicieni pe când făcea parte din trupa Divertis, dar și după aceea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În teaser-ul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, aflăm că Toni Grecu a fost amenințat de politicieni din cauza glumelor pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, la adresa acestora. Politicienii fără umor s-au simțit lezați de ironiile și glumele băieților de la Divertis și au trecut la amenințări.

De ce a fost Toni Grecu amenințat de politicieni chiar și după destrămarea Divertis: "Nu mai este un izvor de comedie"De ce a fost Toni Grecu amenințat de politicieni chiar și după destrămarea Divertis: "Nu mai este un izvor de comedie"

Chiar dacă numele lui Toni Grecu este sinonim cu umorul de calitate, acesta se autocaracterizează că fiind un om sobru'. Specialist în satiră politică, fin observator al societății actuale, condeiul' lui Toni Grecu i-a vizat pe cei mai mari politicieni ai României din ultimii 30 de ani. Iar treaba asta a supărat multă lume!

„Da, m-au amenințat politicienii, de multe ori, chiar și după anul 2009”, a fost răspunsul pe care l-a oferit Toni Grecu atunci când a fost întrebat dacă a primit replici dure din partea personalităților de pe scena politică românească.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu nu-și mai expune fetița pe social media:„E cea mai bună decizie/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, nervoasă din cauză că Reghe n-a venit la divorț:„Văd că dă declarații de custodie, de pensie alimentară…

Ce spune Toni Grecu despre revenirea Divertis

Fost inginer de telecomunicații, potrivit pregătirii sale profesionale, Toni Grecu, fostul lider al celui mai cunoscut grup umoristic de după 1990, Divertis, susține că în 2022 împlinește 30 de ani de când este implicat activ pe piața de divertisment din România.

„Politica nu mai este, după mine cel puțin, un izvor de comedie, cum era pe vremea unui Ion Iliescu, Emil Constantinescu sau chiar Traian Băsescu. Nici pomeneală! Politica a devenit un motiv de confuzie, iar de confuzii nu prea poți râde. Azi nu mai seamănă nimic cu nimic!', declara Toni Grecu recent, pentru Playtech.

Toni Grecu are și o certitudine pentru prezent, una legată de soarta fostei sale trupe de suflet Divertis.

„Nu văd posibilă reunirea ei în vechea formula. În primul rând fiindcă anii au trecut peste noi. Vechea formula a performat exceptional la timpul ei, dar acele momente s-au dus. Televiziunea, ca și timpul, nu ne iartă! Ele ard foarte tare etapele!', e de părere cel care ne-a obișnuit de ani buni cu un umor de foarte bună calitate”, a mai spus Toni Grecu.

De ce s-a desființat Divertis în anul 2009

Divertis, trupa de bază, a luat naștere în 1981 fiind compusă din Toni Grecu,  Doru Antonesi și Florin Constantin. Grupul a suferit mai multe schimbări de componență, iar una radicală a fost în 2011, când majoritatea membrilor au pornit pe un alt drum sub o nouă titulatură – Distractis (Cristian Grețcu, Silviu Petcu, Valentin Gora, Cătălin Mireuță, Doru Antonesi, Doru Pârcălabu, Florin Constantin și regretatul Gyuri Pascu.

Regretatul Gyuri Pascu dezvăluia, într-un interviu din anul 2012, care considera el că a fost motivul care a stat la destrămarea trupei Divertis. Actorul era de părere că în cadrul frupului umnoristic a existat un război al orgoliilor, iar comunicare a fost de mai multe ori defectuoasă.

„Întotdeauna în planul material există orgolii. Probabil a fost cauzată de un conglomerat de mândrie, orgoliu, tradițio­nalism, invidie, teamă sau sentiment de vinovăție. Sunt lucrurile mărunte care ne pierd pe noi. Eu cred că nu se ajungea aici dacă era mai multă comunicare și adevăr.

Pentru că fiecare gândea ceva, dar nu spunea. Am prevăzut într-un fel despărțirea asta, probabil că de aceea spune Toni că știu. Îi spuneam lui Toni: ‘Aș vrea mai multă comunicare’. El îmi răspunde: ‘Gheorghiță, tu vrei idealul’. Cred însă că dacă ar fi fost comunicare n-ar fi putut să crească nici orgoliul sau nemulțumiri de orice fel”, povestea Gyuri, în anul 2012. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter