Uite ce a donat Simona Halep pentru Viva! Charity Gala!

Publicat pe
Uite ce a donat Simona Halep pentru Viva! Charity Gala!Uite ce a donat Simona Halep pentru Viva! Charity Gala!

Simona Halep este una dintre vedetele care susţin campania Ajută copiii', cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României donând pentru Viva! Charity Gala 2014 tricoul alb marca Adidas pe care l-a purtat în iulie, anul acesta, la semifinala de la Wimbledon.

 

Tricoul poartă semnătura Simonei, iar licitaţia începe de la 300 de euro.

 

La Wimbledon, ea a ajuns până în semifinalele competiției, unde a avut-o ca adversară pe jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard. Sportiva noastră a devenit astfel prima româncă din istorie care a obținut o astfel de performanță la turneul de la Wimbledon.

 

Simona Halep a avut un an fantastic, încheind parcursul competiţional cu o prestaţie remarcabilă la Singapore, la Turneul Campioanelor. Deşi a pierdut în finala disputată împotriva Serenei Williams, Halep a făcut o impresie extraordinară, fiind considerată viitorul număr 1 mondial.

 

Ajuta copiii !' este proiectul umanitar al Fundatiei Ringier, al carui scop este acela de a ii ajuta pe micutii care, dincolo de un diagnostic crud, au de luptat si cu lipsa mijloacelor financiare, atat de necesare in ecuatia dintre viata si moarte. Pentru ca uneori, sansa la viata atarna de obtinerea banilor pentru drumurile catre spitale, pentru un medicament care nu se gaseste sau pentru un regim alimentar deosebit, pe care familia nu si-l permite.

 

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter