Unde s-a angajat Plușica de la Puterea Dragostei, după ce a renunțat la videochat: "Merg la birou!"

Publicat pe

Plușica de la Puterea Dragostei s-a angajat și merge la birou, după ce în urmă cu puțin timp s-a plâns că este foarte dezamăgită de banii câștigați la videochat. Pe numele ei adevărat Raluca Marina, Plușica a muncit mai bine de un an la videochat, iar acum se îmbracă la costum și merge la birou.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Plușica de la Puterea Dragostei este foarte mândră de noul ei loc de muncă, job total diferit de cel anterior. Sătulă de videochat, Plușica s-a angajat acum la bancă. Mama ei a fost cea care i-a pus o pilă la angajare, iar blonda de la Puterea Dragostei este acum o funcționară respectabilă!

Unde s-a angajat Plușica de la Puterea Dragostei, după ce a renunțat la videochat: "Merg la birou!"Unde s-a angajat Plușica de la Puterea Dragostei, după ce a renunțat la videochat: "Merg la birou!"

'Eram la bancă, cu mama. Mama o cunoaște pe directoare, și, din vorbă în vorbă, am aflat că se fac angajari. Chiar îmi plăcea acolo, în birou, mă gândeam că mi-ar plăcea să lucrez în asemenea loc', na dezvăluit Plușica de la Puterea Dragostei pentru fanatik.ro.

'Am dat câteva interviuri, iar acum sunt angajată. Merg la birou, treaba mea este să fac credite pentru persoane fizice, fie că sunt credite de nevoie personale, fie ipotecare', a mai spus Plușica, pe numele ei adevărat Raluca Marina Gheorghe.

Plușica a povestit ce anume muncește ea la bancă și a specificat că momentan nu este analist de credit, dar îi place foarte mult ceea ce face acum pentru că dintotdeauna și-a dorit să ajute oamenii într-un fel sau altul.

'Nu sunt analist de credit, încă. Dar eu identific persoanele care vor să își facă un credit, le analizez actele, îi ajut să le depună. Îmi place ceea ce fac, mai ales că mi se pare o meserie cât se poate de onorabilă. În plus, mie îmi place să ajut oamenii', a mai spus fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Citește și: Ioniță de la Clejani a sunat la 112 după ce Fulgy l-ar fi bătut

Citește și: Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, trimisă în judecată.De ce este revoltată prezentatoarea TV

Citește și: Cum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște:„A fost dragoste la prima vedere’/ EXCLUSIV

Jobul de la bancă îl încântă și pe iubitul ei

Plușica spune că mai fericit chiar decât ea este iubitul ei pentru noul job de la bancă.

'Iubitul meu e tare mândru de mine, chiar mă strigă prin casă `doamna bancheriță`. El m-a susținut întotdeauna și se bucură că am o asemenea meserie. Sunt plătită de bancă, nu din comisioane, iar asta îmi convine foarte mult', a mai dezvăluit Plușica.

Și, chiar dacă nu are studii de profil, Plușica spune că se descurcă bine. 'Nu am facultate, poate o să fac una în domeniu. Dar mă descurc binișor la muncă, îmi place ceea ce fac și am învățat procedurile repede', a mai precizat Plușica de la Puterea Dragostei.

De ce a renunțat Plușica la videochat

Plușica a renunțat la videochat pentru că nu îi aducea atât de mulți bani pe cât se aștepta ea.

'Videochatul m-a dezamăgit. Mă așteptam să câștig mai mulți bani, sincer. Nu pot să spun că nu am câștigat ceva, dar era sub ceea ce credeam, am ajuns la concluzia că doar fetele vechi, cu multă experiență, câștigă sume serioase din chat. În niciun caz nu putem vorbi de sume de 25.000 de euro, nici măcar de 10.000 pe lună', a spus tânăra acum ceva timp.

Plușica susținea atunci că este foarte greu să faci videochat și unele dintre fetele pe care le-a cunoscut chiar au suferit depresii din cauza asta.

'Trebuie să faci videochat un anumit timp de ore. Și e foarte greu, foarte mult timp ți se cere să dansezi, să te miști, iar după câteva ore petrecute la calculator, cu luminile acelea, vorbind doar în engleză, îți explodează efectiv capul.

Nu înțeleg cum rezistă unele, eu nu am reușit. Nu mai aveam timp liber absolut deloc, mă bucuram de o zi sau două libere, iar atunci nu știam ce să fac prima oară', a mai spus Plușica de la 'Puterea Dragostei'.

Plușica nu regretă, totuși, că a făcut videochat pentru că a ajutat-o să se cunoască mai bine.

'Este foarte stresant să faci asta, nu puține fete au depresii din cauza videochatului. Nu este pentru toată lumea, este o meserie foarte dificilă. Nu zic că nu am învățat multe, am învățat foarte multe despre feminitate, despre cum să relaționez cu oamenii, dar, totuși, nu am putut eu să fac o meserie din asta', spunea blonda.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter