Drama uitată a lui Vasile Șeicaru: și-a găsit soția moartă în casă, după Revelion. Ce s-a întâmplat

Publicat pe

Vasile Șeicaru ascunde o dramă despre care puțini oameni știu sau își mai amintesc. Pe 9 ianuarie se împlinesc 17 ani de la o tragedie uriașă, care a pus capăt vieții soției solistului Vasile Șeicaru. În vârstă de 49 de ani atunci, Gabriela Șeicaru a murit în urma unui accident stupid, în timp ce se afla acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 17 ani, pe 9 ianuarie 2006, soția lui Vasile Șeicaru a fost găsită fără suflare în apartamentul familiei de pe Strada Speranței din București. Cel care a făcut groaznica descoperire a fost chiar Vasile Șeicaru care, aflat la un concert în provincie, a fost alertat de faptul că partenera lui de viață nu răspundea la telefon.

Presa vremii relata faptul că după ce Vasile Șeicaru a cântat de Revelion, chiar de ziua lui de naștere la Vatra Dornei, iar Gabi l-a însoțit. La întoarcere în București, femeia a vrut să rămână acasă pentru că plănuia să dăruiască un televizor mai vechi din apartament unei familii nevoiașe. Ea a pus aparatul în funcțiune, după care a adormit.

În timpul nopții, priza la care era legat televizorul a făcut scurt-circuit iar aparatul a luat foc. Nu a fost un incendiu mare ci a ars mocnit. Suficient însă ca fumul și gazele degajate de circuitele televizorului să umple camera și să o ucidă pe soția lui Șeicaru, reamintește wowbiz.ro.

Vasile Șeicaru și-a găsit soția moartă în casă, după Revelion

Citește și: Cătălin Zmărăndescu a devenit tată pentru a patra oară! Soția lui a adus pe lume un băiețel

Citește și: Oana și Viorel Lis vor deveni părinți: „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta’

Citește și: Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu Elan Schwartzenberg, la 13 ani de la divorț:„Fiecare are viața lui, dar…/ EXCLUSIV

Femeia a murit în somn și a fost găsită în fotoliul din fața televizorului care încă mai ardea.

Procurorii au stabilit atunci că decesul Gabrielei a fost produs de fumul dens produs de incendierea carcasei televizorului. În plus, pardoseala și trupul neînsuflețit al femeii fuseseră acoperite cu funingine.

„Sunt consternat. Am cunoscut-o bine pe Gabriela: un om delicat, tonic, cu suflet generos. Sunt alături de Vasile, care regretă că viața de artist nu i-a permis să stea mai mult cu ea. Acum, când ar fi putut s-o faca, l-a părăsit ea”, spunea la acea vreme Victor Socaciu.

Vasile Șeicaru a pus pe mormântul soției versurile lui Adrian Păunescu

Vasile Șeicaru nu și-a mai refăcut niciodată viața după moartea soției lui și se spune că n-a mai putut intra niciodată în apartamentul în care a avut loc tragedia.

El i-a scris pe mormânt Gabrielei câteva versuri din poezia 'La Adio', scrisă de Adrian Păunescu: 'Nici nu pot să-ți spun/ Pe curând sau rămas bun/ Apăru, numai nu, la adio tu'.

„Am invatat multe de la viata. Atunci cand pierzi ceva inseamna ca asa a trebuit sa fie, s-a intamplat ca sa invat anumite lucruri. Iar in ceea ce o priveste, atat i-a fost dat sa fie pe pamantul asta. Am scris mult dupa acest eveniment, i-am dedicat si albumul „Orasul cu flori de tei'.

Totusi, nu toata viata mea s-a oprit acolo. Nu pot sa stau intr-o vaicareala. Ce-i drept, nu voi mai cauta o alta femeie cu care sa stau, adica sa stau cu ea cu acte. Sunt inconjurat de multe fete, dar n-am o muiere care sa traiasca cu mine', declara Vasile Șeicaru cu mai mulți ani în urmă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter