Celebrități care sunt mai sărace decât credeai

Publicat pe

Lumea glamuroasă a Hollywoodului, unde celebritățile trăiesc vieți de invidiat, au milioane de dolari, case și mașini la care unii nici nu pot visa, se dovedește a fi, uneori, un balon de săpun, pentru că sunt nenumărate vedete care au probleme cu banii. Uneori, se dovedește că nu e deloc ușor să fii milionar!

De la distanță, viața celebrităților pare extraordinară. Petreceri strălucitoare, joburi amuzante, bani și faimă… Dar să faci parte din elita de la Hollywood nu înseamnă neapărat și că ai o mulțime de bani, iar asta o demonstrează și numărul mare de vedete care au probleme cu banii. Fie că și i-au cheltuit în mod necugetat, fie că i-au investit greșit sau au ajuns la faliment, în Cetatea filmului sunt multe celebrități care sunt mai sărace decât credeai. Iată doar câteva dintre acele vedete care au probleme cu banii:

 

Lindsay Lohan

Chiar dacă zilele sale de glorie la Disney s-au dus și succesul de box office al Mean Girls este undeva departe, Lindsay Lohan cheltuiește încă fără probleme bani pe vacanțe în Mediterana, asta când nu locuiește în Londra, unul dintre cele mai scumpe orașe din lume… E greu de spus cum își permite toate astea, când are o avere netă de doar 500.000$. Conform Celebrity Net Worth, Lindsay a fost la un pas de faliment, însă faptul că a pozat în Playboy și a dat câteva interviuri pentru emisiunile lui Oprah s-a dovedit a fi un bun colac de salvare, cel puțin pentru o vreme.

 

Chris Tucker

În urma succesului de box office pe care l-au înregistrat filmele Rush Hour 2 și Rush Hour 3, Chris Tucker a fost cel mai bine plătit actor de la Hollywood. Se pare însă că, dintr-un motiv sau altul – unii spuneau că ar fi contribuit la asta și convertirea sa la creștinism actorul a dispărut complet din topul celor mai bogate celebrități. Din păcate, Tucker nu doar că s-a lăsat de actorie, ci a și renunțat să-și plătească și taxele la fisc, ce se ridică la 14 milioane de dolari! În ultimii ani însă, actorul și-a mai revenit – a reglat o parte din datorii, dar a dat curs și câtorva proiecte profesionale. Și cum Rush Hour 4 este în curs de filmare, averea sa, care acum este de doar 3 milioane de dolari, va crește considerabil!

 

 

Johnny Depp

Actorul pare să fie o alegere ciudată pentru această listă, dat fiind că averea sa se ridică la 200 de milioane de dolari. Totuși, anul trecut, Johnny Depp a pornit un proces în care şi-a dat în judecată foștii manageri pentru că ar fi conspirat să fure de la el peste 30 de milioane de dolari. Aceștia l-au dat pe Depp în judecat la rândul lor, acuzându-l că se sustrage de la plata unei sume de 4,2 milioane de dolari pe care le-o datora. Cei de la The Management Group au declarat, de altfel, că Depp face niște cheltuieli pe care nu și le permite – cum ar fi suma de 30.000 de dolari pe lună doar pentru vinul pe care îl bea – și, cum nici divorțul de Amber Heard nu a fost ieftin, actorul s-ar putea să iasă și intre și el în clubul select de vedete care au probleme cu banii.

 

 

Dennis Rodman

Actor și mare star NBA, puțini s-ar gândi că Dennis Rodman a ajuns să aibă o avere de doar 500.000 de dolari, în condițiile în care, în America, baschetbaliștii strâng averi fabuloase, iar el a jucat și în câteva filme de succes. Dat fiind că Rodman a fost obligat, în 2000, să-i plătească fostei sale soții 500.000 de dolari pensie alimentară, încă nu o duce chiar atât de rău. Asta și pentru că, după cum declară Forbes, cam 60% din jucătorii NBA dau faliment cam la 5 ani după retragere…

 

 

Pamela Anderson

În anii ’90, Pamela Anderson era un sex simbol ce tocmai trecuse de la statutul de playmate Playboy la cel de actriță de succes datorită unui rolișor în sitcom-ul Home Improvement. Apoi, a urmat Baywatch, care i-a adus bani și faimă internațională. Ca atare, nu e de mirare că, în 2005, Pamela era considerată cea mai influentă canadiancă de la Hollywood. Problemele au început în 2009, când cariera ei deja pălise, perioadă în care actrița a cheltuit 1 milion de dolari pentru a-și renova casa, și au continuat în 2012, când actrița a avut probleme cu fiscul. Acum, când singurele ei venituri provin din apariția pe la reality show-uri, averea actriței se ridică la 8 milioane de dolari, ceea ce nu e rău deloc, însă pentru Hollywood este o sumă… derizorie.

Foto: Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter