Viața din spatele scenei. Cristi Minculescu spune tot despre experiența Iris

Publicat pe

Este legenda muzicii rock din România. Toți fanii îl asociază cu numele Iris, indiferent de ceea ce se întâmplă, acum, la instanță. Cristi Minculescu vine azi la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe Pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 14.00, și spune totul despre viața lui de star rock. Despre Iris și nu numai.

Pe data de 9 ianuarie, Cristi Minculescu a aniversat 60 de ani de viață și 39 de ani de când a debutat ca solist al trupei Iris. Prcatic, se află pe scenă, în atenția publicului, la cel mai înalt nivel, de o viață. A fost sau nu acest eveniment prilej de sărbătoare? Vom afla totul chiar de la Cristi Minculescu astăzi, începând cu ora 14.00, la Interviurile VIVA!.

Știm cu toții că disputa pentru numele Iris se desfășoară în instanță, de mai bine de un an și jumătate, iar soluția definicitvă întârzie. Întrebat de reporterii VIVA!, în luna octombrie, dacă s-a simțit vreodată vulnerabil, din punct de vedere artistic, răspunsul a fost cât se poate de ferm: „Probabil că acum mă simt puțin vulnerabil, în momentul în care observ că sunt nevoit să ofer explicații despre motivul pentru care încerc, alături de colegii mei Valter și Boro, să obțin dreptul de a folosi numele „Iris, deoarece, în opinia mea, o astfel de acțiune nu ar avea nevoie de nicio justificare. A nu se înțelege greșit… Vulnerabilitatea nu vine din pericolul că „vai, ce mă fac dacă nu mă mai numesc așa?. Nu am nesiguranțe de genul acesta. Știu cine sunt și ce pot realiza. O să fac ce am făcut și până acum. O să fac muzică, pentru că se pare că sunt destul de bun la asta, iar rezultatele nu încetează să apară. Vulnerabilitatea vine din teama că poate motivele nu-mi sunt înțelese și unii cred că am un interes meschin. Ori nu e deloc așa. Simt nevoia să lupt pentru a nu lăsa un abuz să devină normalitate”.

Cume ste viața de artist dincolo de scenă? Ce amintiri a strâns Cristi Minculescu în 40 de ani de carieră muzicală? Cu siguranță că nunumărate. Despre toate acestea vom vorbi azi la Interviurile VIVA!

Citește și: De ce boală suferă Cristi Minculescu. Lumea l-a judecat pe nedrept

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter