VIVA! Party 2019 - Iulia Vântur, apariție de senzație! Vedeta a povestit despre viața în India și dorul de casă

Publicat pe

VIVA! Party 2019 a adunat, seara trecută, mare parte dintre vedetele autohtone. O apariție extrem de rară în peisajul monden, Iulia Vântur s-a numărat printre invitații petrecerii noastre și ne-a povestit despre viața în India, dar și despre dorul de casă.

Îmbrăcată într-o superbă creație Cristina Săvulescu, outfit care îi flata silueta perfectă – Iulia a slăbit foarte mult în ultima perioadă -, vedeta ne-a pus la curent cu viața ei, care se împarte între România și India. Iulia are familia și prietenii aici, iar acolo cariera, despre care a vorbit cu multă însuflețire. Are acolo o mulțime de proiecte, atât cinematografice, cât și muzicale – da, Iulia cântă foarte bine și ne-a mărturisit, cu modestie, că a învățat și limba noii țări de adopție atât cât să nu greșească versurile…

Când este în India, Iulia tânjește după… pufuleți

Când am întrebat-o ce-i lipsește cel mai mult când se află în India, Iulia a spus, cu umor, că pufuleții și pufarinele, mama ei fiind cea care o alimentează periodic. Ultima oară, cele două s-au întâlnit în Dubai, unde mama ei i-a adus un geamantan plin. Evident că cel mai mult vedeta duce dorul familiei și al prietenilor când este departe de țară.

Altfel, vedeta, care a venit alaltăieri în România și ieri seară ne-a onorat cu prezența la VIVA! Party 2019, încearcă să stea cât mai mult timp cu familia atunci când este în țară, însă chiar dacă inima Iuliei este aici, cariera ei este în altă parte și încearcă să echilibreze cum poate situația. Iată ce povestește Iulia despre viața ei în India, dar și despre dorul de țară…

 

Petrecerea noastră aniversară grandioasă nu ar fi fost posibilă fără ‘ingredientele’ esențiale ale prietenilor noștri glo, Pandora și Smart Water, cărora le mulțumim pentru sprijin. Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Bombay Sapphire, Dichis Signature Events, I Wish Events, Music Gear.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter