Actorul Vlad Zamfirescu și soția lui ar fi divorțat după 21 de ani. Motivul ar fi o altă femeie

Publicat pe

Actorul Vlad Zamfirescu și soția lui, Mihaela Zamfirescu ar fi divorțat după 21 de ani de căsnicie și 26 de relație, iar motivul ar fi o altă femeie. Cel care ar fi luat decizia să plece de acasă ar fi chiar fiul lui Florin Zamfirescu după ce s-ar fi îndrăgostit nebunește de o colegă de la teatru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihaela și Vlad Zamfirescu ar fi semnat actele de divorț cu câteva luni în urmă, când actorul a și plecat de acasă, conform surselor Click!. Fostul cuplu are împreună doi băieți, Matei (14 ani) și Ștefan (12 ani).

Actorul Vlad Zamfirescu și soția lui ar fi divorțat după 21 de ani. Motivul ar fi o altă femeieActorul Vlad Zamfirescu și soția lui ar fi divorțat după 21 de ani. Motivul ar fi o altă femeie

Potrivit aceleiași surse, Vlad Zamfirescu ar fi decis să pună punct căsniciei pentru că s-a îndrăgostit de altă femeie, o colegă mai tânără de la teatru, Diana Roman. La fel de îndrăgostită este și ea de bărbatul și colegul cu care a jucat în câteva spectacole, iar acum ies în fața publicului cu celebra piesă „Steaua fără nume' a lui Mihail Sebastian.

Se pare că apropierea dintre cei doi s-ar fi petrecut după ce Vlad Zamfirescu, managerul Teatrului Bulandra a început să joace și pe scena de la Nottara, la începutul anului.

Înainte să se afle despre divorț, actorul a oferit un interviu pentru Click!, în care a evitat să abordeze orice subiect legat de familie.

„Eu o să stau mai mult pe la birou, asta-i viața, pentru că este închidere de an! O mini vacanță, dar aproape de birou, pentru că am multă treabă. Nu am timp să plec din București, din păcate, anul acesta', a declarat Vlad Zamfirescu la începutul lunii decembrie.

Citește și: Cine este Bella Santiago, noua concurentă Bravo, ai stil!A câștigat X Factor

Citește și: Mădălin Ionescu, detalii intime din relația cu Cristina Șișcanu:„Măcar două zile pe săptămână…’

Citește și: Nicoleta Dragne, reacție acidă după atacul subtil al lui George Burcea către Andreea Bălan:„Nu are loc de ea

Vlad Zamfirescu este unicul fiu al lui Florin Zamfirescu

Preocupat încă din copilărie de actorie, Vlad a făcut parte, la doar 9 ani, dintr-o trupă de pantomimă. Actorul a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale' din București.

În 1992 a debutat în televiziune cu filmul „Milionar la minut', iar în 1993 a apărut în pelicula „Duminica în concediu', scrisă și regizată de Nae Caranfil. După absolvirea facultății a jucat în numeroase piese de teatru.

Vlad Zamfirescu a apărut în numeroase producții cinematografice, printre care „Stare de fapt', „Aleodor, Împărat', „Orient Express' și „Italiencele'. De asemenea, Vlad a jucat și în telenovelele românești „Inimă de Țigan', „În derivă' și „Doctori de Mame'.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă