Volodimir Zelenski, despre negocierile de pace cu Rusia: "Foarte dificile, uneori scandaloase"

Publicat pe

Volodimir Zelenski, președintele ucrainean, a transmis un nou mesaj video. Miercuri dimineață, liderul din Ucraina a vorbit despre negocierile de pace cu statul rus. Războiul din Ucraina se apropie de finalul celei de-a patra săptămâni. Rusia continuă să bombardeze principalele orașe ale țării pe care a invadat-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Singura victorie pe care o poate revendica Rusia, deocamdată, este blocarea accesului Ucrainei la Marea Azo. Nu a obținut controlul asupra Mariupolului, deși au distrus o mare parte din oraș. În Herson, singurul mare oraș cucerit, soldații ruși au deschis focul asupra ucrainenilor care protestau împotriva războiului.

Volodimir Zelenski, despre negocierile de pace cu Rusia: "Foarte dificile, uneori scandaloase"Volodimir Zelenski, despre negocierile de pace cu Rusia: "Foarte dificile, uneori scandaloase"

Președintele Ucrainei și-a exprimat dorința de a vorbi direct cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin. Recent, Volodimir Zelenski a vorbit despre negocierile dintre Ucraina și Rusia. Liderul ucrainean va participa activ la summitul NATO.

Citește și: Ce studii are Volodimir Zelenski.Președintele Ucrainei a fost actor, dar alta este profesia lui

Citește și: Volodomir Zelenski spune că Ucraina nu acceptă un ultimatum din partea Rusiei

Citește și: Doi tineri din Suceava au plecat în Kiev să vadă dacă războiul există.Au dormit în mașină și au stat nemâncați 4 zile

Citește și: Laurette a fost implicată într-un grav accident de circulație:”Am văzut moartea cu ochii…”

Volodimir Zelenski: „Negocierile cu Rusia sunt foarte dificile”

Volodimir Zelenski încearcă să îl convingă pe Vladimir Putin să oprească atacurile asupra Ucrainei. Miercuri dimineață, Zelenski a transmis un mesaj video, mărturisind că negocierile de pace cu Rusia sunt extrem de dificile. El și-a exprimat speranța că cele trei summit-uri programate în această săptămână-G7, NATO și UE, vor duce la sporirea sprijinului pentru Ucraina.

„Sunt foarte dificile, uneori scandaloase, însă avansăm pas cu pas. Vom lucra, vom lupta cât mai mult posibil. Până la capăt. Curajos şi deschis. Negociatorii lucrează neobosit. Ne vom odihni doar atunci când când vom câştiga”, a spus Volodimir Zelenski.

Zelenski le-a mulțumit statelor internaționale pentru sprijinul acordat Ucrainei

Încă de la începutul războiului, întreaga lume s-a arătat solidară cu situația cumplită prin care trec milioane de ucrainei. Printre ele se află și România care a primit milioane de refugiați ucraineni, majoritatea femei și copii. Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei a mulțumit comunității internaționale pentru sprijinul acordat țării sale. El speră ca cele trei summit-uri vor duce la sporirea sprijinului, așteptând să fie impuse noi sancțiuni împotriva Rusiei.

Președintele Ucrainei va participa la summit-ul NATO organizat la Bruxelles

Volodimir Zelenski va participa, joi, la summit-ul NATO de la Bruxelles. Liderul ucrainean urmează să se adreseze prin videoconferință liderilor țărilor din NATO care se reunesc joi, 24 martie, pentru un summit extraordinar dedicat invadării Ucrainei de către Rusia.

Preşedintele Zelenski este invitat să se adreseze la summitul NATO prin legătură video. Aceasta va fi ocazia pentru liderii ţărilor aliate să îl audă vorbind în direct despre situaţia catastrofală în care se află poporul ucrainean din cauza agresiunii Rusiei”, a indicat un responsabil NATO într-un comunicat, relatează digi24.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter