Volodimir Zelenski și soția sa, Olena, primul interviu după începerea războiului: "Victoria va fi grea, va fi sângeroasă, dar..."

Publicat pe

Volodimir Zelenski și soția sa, Olena, s-au afișat pentru prima dată împreună, la mai bine de două luni de la începerea războiului, iar recent au susținut și primul interviu de la izbucnirea conflictului. Prima Doamnă a mărturisit, printre altele, și cum a aflat despre începerea războiului, în timp ce președintele a vorbit despre încheierea conflictului cu Rusia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Din motive demne de înțeles, Volodimir Zelenski și soția sa, Olena, au stat despărțiți de la începutul războiului ruso-ucrainean, cei doi soți reunindu-se cu ocazia funeraliilor fostului președinte al Ucrainei, Leonid Kravciuk. Ulterior, cei doi soți au dat împreună un interviu emoționant, în cadrul căruia au vorbit despre războiul care le macină țara.

Volodimir Zelenski și soția sa, Olena, primul interviu după începerea războiului: "Victoria va fi grea, va fi sângeroasă, dar..."Volodimir Zelenski și soția sa, Olena, primul interviu după începerea războiului: "Victoria va fi grea, va fi sângeroasă, dar..."

Volodimir Zelenski și soția sa, Olena, primul interviu după începerea războiului

De la finele lunii februarie, Olena, soția lui Volodimir Zelenski, nu și-a mai văzut soțul. Războiul dintre Rusia și Ucraina continuă chiar și astăzi, la aproape trei luni de la primul atac cu bombe. În tot acest timp, președintele țării afectate, Volodimir Zelenski, a fost alături de poporul său și a luptat cot la cot pentru a readuce pacea. Soția sa, Olena, a stat departe de orice pericol, dar și de bărbatul alături de care a construit o familie superbă.

Cu ocazia unui interviu televizat, cei doi au fost iar alături și au vorbit despre cum le-a schimbat viața războiul. Prima Doamnă a rememorat și sentimentele trăite la începerea războiului.

Citește și: Volodimir Zelenski și soția lui, Olena, prima apariție publică de la începutul războiului. Cum s-au afișat la funeraliile fostului preşedinte al Ucrainei

Citește și: Olena Zelenski nu și-a mai văzut soțul de la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina: „L-am văzut la televizor și pe înregistrările video ale discursurilor'

Citește și: Zelenski, schimbare de strategie:'Suntem pregătiți să purtăm negocieri cu Rusia, atât timp cât nu este prea târziu'

Citește și: Strategia lui Putin în Ucraina.De ce evită „din toate puterile întâlnirea cu Zelenski

„Nimeni nu-mi ia soțul de lângă mine, nici măcar războiul. Dar da, el trăiește pentru serviciul lui, noi aproape că nu apucăm să-l vedem. Nu l-am văzut deloc timp de două luni și jumătate, am vorbit doar la telefon. Și sunt foarte recunoscătoare pentru această ocazie, pentru că acest interviu ne face să petrecem puțin timp împreună. Da, o întâlnire la TV.

(Când a început războiul, n.red.) Îmi amintesc că m-am trezit din cauza unor sunete ciudate care veneau de afară, așa cum a făcut, probabil, toată lumea. Era întuneric, era noapte și am văzut că Volodimir nu era lângă mine. M-am dus în camera alăturată, era deja îmbrăcat în costum, dar fără cravată. L-am întrebat ce se întâmplă și mi-a spus că a început. Nu pot descrie emoțiile simțite: neliniște, stupoare… Mi-a spus asta și a plecat. După aceea, nu ne-am văzut mult timp',  a dezvăluit Olena Zelenska. 

Președintele Zelenski, despre încetarea războiului

De aproape trei luni, președintele Volodimir Zelenski luptă alături de poporul său pentru a readuce pacea în Ucraina. De altfel, președintele ucrainean a a cerut de nenumărate ori negocieri de pace cu Vladimir Putin, însă, iată, suntem în a 89-a zi de război… Zelenski crede în victorie și este convins că pacea ține doar de negocieri.

„Victoria va fi grea, va fi sângeroasă, dar diplomația va aduce sfârșitul luptelor. Sunt foarte convins de asta. Sunt lucruri care nu pot fi rezolvate dacă nu ne așezăm la masa negocierilor. Asta este situația, noi ne dorim ca totul să revină la normal, lucru pe care Rusia nu-l vrea. Mai departe, totul va depinde de responsabilitatea pe care și-au asumat-o ONU, Crucea Roșie și Federația Rusă că toți (soldaţii de la Azovstal, n.red.) vor fi în siguranță',  a declarat Volodimir Zelenski.

Foto: Profimedia, Twitter

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter