Yasmine Bleeth, bomba sexy din Baywatch, transformare şocantă! Cum arată la 17 ani de când a renunţat la actorie

Publicat pe

Yasmine Bleeth a făcut furori în filmul Baywatch, alături de Pamela Anderson şi David Hasselhoff, în celebrele lor costume roşii, de salvamari. Au trecut 17 ani de când a renunţat la actorie, timp în care a suferit o transformare totală. Are 51 de ani acum şi multe kilograme în plus, fiind imposibil de recunoscut de către cei care o admirau în Baywatch.

Yasmine Bleeth, bomba sexy din Baywatch, transformare şocantă! Cum arată la 17 ani de când a renunţat la actorieYasmine Bleeth, bomba sexy din Baywatch, transformare şocantă! Cum arată la 17 ani de când a renunţat la actorie

Yasmine Bleeth interpreta rolul lui Caroline Holden, la începutul anilor 1990, în serialul Baywatch şi era una dintre bombele sexy pentru care bărbaţi din lume-ntregă nu se mişcau din faţa televizorului.

Puţină lume ştie că actriţa a fost concediată din cauza problemei cu drogurile, iar în urmă cu 17 ani a renunţat total la actorie.

Yasmine s-a străduit să-şi vindece dependenţa de cocaină şi a trecut prin mai multe clinici de reabilitare, însă în 2001 a fost arestată după ce poliția a găsit cocaină în mașina ei, în urma unui accident auto şi pedepsită cu prestarea a 100 de ore de serviciu în folosul comunității.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter