Zvonul că Bradley Cooper ar avea o idilă cu Lady Gaga, tot mai aproape de adevăr. Irina Shayk a plecat de acasă / Ce spun apropiații cuplului

Publicat pe

Se pare că zvonul apărut imediat după  lansarea A Star Is Born', cum că protagoniștii poveștii de dragoste din film, Bradley Cooper și Lady Gaga, s-ar iubi și în realitate prinde tot mai mult contur. Dacă până acum, Irina Shayk, iubita de 4 ani a actorului, nega problemele din cuplul lor, iată că recent s-a mutat din casa unde locuia cu el.

 

Zvonul că Bradley Cooper ar avea o idilă cu Lady Gaga, tot mai aproape de adevăr. Irina Shayk a plecat de acasă / Ce spun apropiații cupluluiZvonul că Bradley Cooper ar avea o idilă cu Lady Gaga, tot mai aproape de adevăr. Irina Shayk a plecat de acasă / Ce spun apropiații cuplului

„Lucrurile s-au răcit semnificativ între Bradley şi Irina. Nu se înţeleg bine de câteva luni şi Irina a decis că ar fi mai bine să se mute în propriul apartament”, a declarat o sursă pentru publicaţia The Sun.

Bradley Cooper, în vârstă de 44 de ani, şi starul casei de modă Victorias Secret, în vârstă de 33 de ani, au o relaţie din 2015 şi au împreună un copil în vârstă de 2 ani, Lea De Seine.

Lady Gaga este în prezent singură, după ce, în februarie, s-a despărţit de logodnicul ei, Christian Carino, după o relaţie de doi ani. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter