Zvonul că Bradley Cooper ar avea o idilă cu Lady Gaga, tot mai aproape de adevăr. Irina Shayk a plecat de acasă / Ce spun apropiații cuplului

Publicat pe

Se pare că zvonul apărut imediat după  lansarea A Star Is Born', cum că protagoniștii poveștii de dragoste din film, Bradley Cooper și Lady Gaga, s-ar iubi și în realitate prinde tot mai mult contur. Dacă până acum, Irina Shayk, iubita de 4 ani a actorului, nega problemele din cuplul lor, iată că recent s-a mutat din casa unde locuia cu el.

 

Zvonul că Bradley Cooper ar avea o idilă cu Lady Gaga, tot mai aproape de adevăr. Irina Shayk a plecat de acasă / Ce spun apropiații cupluluiZvonul că Bradley Cooper ar avea o idilă cu Lady Gaga, tot mai aproape de adevăr. Irina Shayk a plecat de acasă / Ce spun apropiații cuplului

„Lucrurile s-au răcit semnificativ între Bradley şi Irina. Nu se înţeleg bine de câteva luni şi Irina a decis că ar fi mai bine să se mute în propriul apartament”, a declarat o sursă pentru publicaţia The Sun.

Bradley Cooper, în vârstă de 44 de ani, şi starul casei de modă Victorias Secret, în vârstă de 33 de ani, au o relaţie din 2015 şi au împreună un copil în vârstă de 2 ani, Lea De Seine.

Lady Gaga este în prezent singură, după ce, în februarie, s-a despărţit de logodnicul ei, Christian Carino, după o relaţie de doi ani. 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă