Ce supliment alimentar ia Lora pentru a scăpa de pofta de dulce: "Doar o pastiluță și dispare"

Publicat pe . Actualizat Vineri, 18 august 2023, 16:43

Lora a dezvăluit cum reușește să își țină în frâu pofta de dulce. Pentru că are o siluetă de topmodel, chiar dacă nu ține dietă și nu merge la sală, cântăreața a fost mereu întrebată cum reușește, totuși, să se mențină în formă. Ei bine, Lora a dezvăluit că ia un supliment alimentar pentru a scăpa de pofta de dulce.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 40 de ani, Lora este în formă maximă, arată și se simte excelent! Nu are diete sau alte trucuri de frumusețe, nu face sport și nici nu petrece ore întregi în saloanele de înfrumusețare. În schimb, atunci când are o problemă, preferă să întrebe specialiștii și să le urmeze, mai apoi, sfaturile.

raspunsul-amuzant-dat-de-lora-dupa-ce-fanii-au-intrebat-o-ce-stie-sa-faca-de-25-de-lei-cat-costa-biletul_4_size20raspunsul-amuzant-dat-de-lora-dupa-ce-fanii-au-intrebat-o-ce-stie-sa-faca-de-25-de-lei-cat-costa-biletul_4_size20

Cu ce supliment alimentar scapă Lora de pofta de dulce

Dacă n-am știi că are 40 de ani, cu siguranță i-am da mult mai puțini, asta pentru că Lora reușește să ne surprindă de fiecare dată cu fizicul său, iar de ani de zile a rămas la același număr de kilograme.

Lora spune că nu are nicio dietă alimentară, însă încearcă pe cât posibil să mănânce cât se poate de sănătos, iar în principal nu consumă dulciuri.

'Nu am o dietă! Mănânc orice, doar să nu fiu intolerantă sau alergică la chestia aia. Mănânc dulce, dar rar pentru că atunci când simți nevoia de dulce e o carență de crom, iar eu îmi iau suplimente.

Dacă iei câte o pastiluță de crom îți dispare pofta de dulce, că de fapt lipsește ceva. Mi-am învățat corpul practic, m-am înconjurat de oameni care știu', a povestit Lora pentru Spynews.ro.

Citește și: Somație de la CNA pentru Antena Stars, după interviul cu George Buhnici:’Intervenția domnului Dan Capatos ia din vina postului cea mai mare parte’

Citește și: Ce probleme au gemenele lui Mihai Morar, înainte de Evaluarea Națională:Cu școala e groasă rău de tot

Citește și: Cum arată și cum se simte Mioara Roman la o lună de la operație:„Aici are singura șansă să mai poată merge

Ce mănâncă Lora de arată așa bine la 40 de ani

Lora a dezvăluit cum arată programul său alimentar într-o zi obișnuită. Ultima masă, cina, o ia de obicei la o oră care să nu fie foarte târzie, însă se întâmplă ca uneori să mănânce chiar și pe la 22-23.

'Dimineața mănânc ouă sau omletă cu legume, la prânz mănânc o supă și pește, legume sau pui cu legume, îmi place să am o supă pe zi măcar.

Seara încerc să mănânc la o oră cât mai ok, dar se întâmplă să mănânc și la 10-11, dar am grijă de mănânc, mănânc pește, depinde. Între mese încerc să mănânc un măr sau un alt fruct', a mai zis ea.

Lora are o alimentația cât mai sănătoasă, însă nici sportul nu-l neglijează, cu toate că nu merge la sala de fitness, ci preferă mai mult să facă sport acasă.

'Nu prea merg la sală, mi-am propus să merg, am acasă salteluță de sport și am și un stepper, am o tipă pe Youtube cu care îmi place să mă antrenez. Acasă face genuflexiuni sau abdomene, trebuie să ai un ritual acasă, eu cred foarte tare în ritualul de frumusețe și de sănătate', a mai spus Lora.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton