Surpriză exotică pentru Anca Țurcașiu! Vezi ce eveniment sărbătorește cântăreața departe de casă!

Publicat pe

Anca Țurcașiu sărbătorește alături de soțul ei două decenii de când s-au cunoscut. Bărbatul care i-a furat inima în urmă cu 20 de ani, medicul Cristian Georgescu, i-a făcut un cadou neașteptat: o vacanță de vis într-un paradis exotic pe continentul negru.

Cei doi petrec o a doua lună de miere într-un periplu în Africa de Sud și pe coasta de vest a Africii, în Zanzibar, unde Anca (46) a atras toate privirile, afișând o formă de invidiat.

Se știe că Anca Țurcașiu urmează cu strictețe, de la vârsta de 20 de ani, un regim ovo-lacto-vegetarian și are un stil de viață activ, așa că nu este de mirare că și-a păstrat un trup sculptat la care multe femei visează.

Cântăreața a postat pe pagina de Facebook fotografii de vacanță, unde apare în ipostaze extrem de hot, atrăgând comentarii admirative de la prietenii virtuali.

Alexandra Zărnescu

Foto: arhiva personală

Surpriză exotică pentru Anca Țurcașiu! Vezi ce eveniment sărbătorește cântăreața departe de casă!Surpriză exotică pentru Anca Țurcașiu! Vezi ce eveniment sărbătorește cântăreața departe de casă!

Citește și:

https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/articole-revista/anca-turcasiu-varsta-nu-i-decat-o-cifra-2116508/3

https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/stiri/cum-se-mentine-slaba-anca-turcasiu-2361173 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter