Atunci și acum: Melania versus Michelle! Vezi ce au purtat cele două Prime Doamne la Balul Inaugural!

Publicat pe

Femeile din viața lui Donald Trump fac senzație la Balul Inaugural! Prima Doamnă, Melania, împreună cu Ivanka și Tiffany, fiicele lui Trump, au strălucit în rochiile lor, prezentându-se impecabil la eveniment.

După succesul de imagine de la ceremonia de depunere a jurământului, Melania a plusat, apărând într-o rochie din organza de culoarea fildeșului, care i-a dezvăluit umerii. Apropiații ei au relatat că Melania a contribuit personal la crearea modelului, alături de designerul Hervé Pierre. Șnurul stacojiu care i-a înconjurat talia a fost singurul element de contrast, iar rochia coloană a putut fi admirată pe deplin în momentul în care cuplul prezidențial a dansat pe melodia lui Frank Sinatra, My Way.

Fiicele noului președinte american au întors privirile invitaților de la Liberty Ball – Ivanka (35) purtând o rochie amplă în nuanța șampaniei cu aplicații strălucitoare, semnată Carolina Hererra, iar Tiffany (23) a ales o croială care i-a evidențiat silueta de sirenă, în nunațe de gri și roz pal, marca Simin Haute Couture.

Privind în urmă, acum opt ani, Michelle Obama și-a adjudecat definitiv statutul de fashin icon purtând rochia din șifon cu bretea peste umăr, semnată Jason Wu, pe atunci un creator foarte tânăr și aproape necunoscut. Michelle, care a devenit muza lui Jason Wu, a donat rochia Museului Smithsonian, ea putând fi admirată într-un sector special rezervat toaletelor Primelor Doamne, de la Helen Taft, până în prezent.

Alexandra Zărnescu

Foto: Hepta

 

Atunci și acum: Melania versus Michelle! Vezi ce au purtat cele două Prime Doamne la Balul Inaugural!Atunci și acum: Melania versus Michelle! Vezi ce au purtat cele două Prime Doamne la Balul Inaugural!

Citește și:

http://www.viva.ro/flash-news/melania-trump-furat-toate-privirile-la-ceremonia-de-investire-noului-presedinte-al-americii-2387226

http://www.viva.ro/frumusete-si-moda/michelle-obama-o-aparitie-de-neuitat-intr-o-rochie-fabuloasa-2379546 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter