Teo Trandafir s-a simțit jignită de Bianca Rus, în direct: "Să nu te duci la una la televizor..."

Publicat pe

Teo Trandafir a avut-o invitată în emisiunea sa pe Bianca Rus. La un moment dat, cântăreața a folosit un apelativ care a deranjat-o extrem de tare pe îndragita prezentatoarea. Nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să o pună la punct pe artistă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir intră mereu în contact cu vedetele din țara noastră. Rare sunt momentele în care vreo persoană publică reușește să o scoată din sărite pe îndragita prezentatoare.

Ei bine, se pare că Bianca Rus a enervat-o la culme pe Teo Tradanfir. Cântăreața a folosit un apelativ nepotrivit, așa că colega lui Bursucu a decis să o pună la punct pe invitată.

Citește și: Imagini din vila lui Teo Trandafir

Citește și: Cine a fost primul iubit al lui Teo Trandafir și de ce s-au despărțit:

Citește și: Laurențiu Reghecampf a ales deja naș de botez pentru fiica lui. Bărbatul este prieten și cu Anamaria Prodan:„E sora mea

Citește și: Imaginea cu Namiko, fiica lui Cabral, care a stârnit controverse în mediul online.„Nu e periculos?

Teo Trandafir s-a simțit jignită de Bianca Rus

Teo Trandafir a fost jignită de Bianca Rus, în direct, la TV. Cântăreața a fost invitată în platoul de Kanal D să vorbească despre ultimele noutăți din viața sa.

Însă, la un moment dat, aceasta a decis să împărtășească cu cei doi prezentatori o melodie compusă de ea. Într-un vers, Bianca Rus i s-a adresat prezentatoarei cu titlul de „mătușică'. Lucrurile nu s-au terminat aici. Artista a continuat și i-a mai spus și „doamna Teo', lucru care a enervat-o și pe tare pe vedetă.

Nu mult a durat până când Teo Trandafir a decis să îi dea replică invitatei sale. Iată ce răspuns i-a dat acesteia.

„Nu, nu vreau să fiu mătușa ta! Niciodată să nu te duci la una la televizor s-o faci mătușă', i-a retezat-o Teo Trandafir, în direct.

Deși pentru moment lucrurile s-au liniștit, tensiunea din platou se resimțea în aer. Alături de Raluca Podea și Laurette, Bianca Rus a participat la o probă culinară.

Spre surprinderea tuturor, fosta concurentă de la Bravo, ai Stil! a întrebat: „Pe ouăle din magazine scrie când expiră sau ce scrie?'

 „Scrie când inspiră', a răspuns Teo Trandafir, vizibil deranjată de faptul că aceasta pune astfel de întrebări.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter