Teo Trandafir a avut probleme mari cu banii: „Am fost atât de săracă încât nu îmi permiteam...”

Publicat pe

Teo Trandafir a avut probleme mari cu banii. Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Aceasta se bucură de o carieră de invidiat și pare că nu are nicio problemă, însă în trecut lucrurile nu au arătat așa! Vedeta de la Kanal D a vorbit deschis despre o perioadă extrem de dificilă din viața, în care lipsa banilor a reprezentat un adevărat coșmar. Iată ce a declarat vedeta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Deși la acest moment ea se bucură de o viață absolut minunată, în trecut s-a confruntat cu probleme serioase cu banii. Aceasta a vorbit deschis despre întreaga perioadă și a mărturisit că nu își permitea nici măcar să meargă la cinematograf. Iată declarațiile prezentatoarei de la Kanal D!

Teo Trandafir a avut probleme mari cu banii: „Am fost atât de săracă încât nu îmi permiteam...'Teo Trandafir a avut probleme mari cu banii: „Am fost atât de săracă încât nu îmi permiteam...'

Ea a recunoscut că i-a fost extrem de greu să facă față acelei perioade. Persoana care i-a fost alături în tot acest timp este fiica sa, Maia.

Citește și: Ce a răspuns Teo Trandafir când a fost întrebată dacă mai are bani:„Toți nemernicii…’

Citește și: De ce s-a despărțit Teo Trandafir de primul soț:„Plângeam de fiecare dată când…’

Citește și: Iulia Albu a îmbrăcat-o pe Anamaria Prodan. Ce părere are despre impresară:'Este o femeie…'

Citește și: Ce emisiune va prezenta Iulia Albu la Antena Stars:„Lucrurile devin periculoase’

Teo Trandafir a avut probleme mari cu banii

Teo Trandafir a avut probleme mari cu banii. Vedeta de la Kanal D a recunoscut că s-a confruntat cu probleme serioase cu banii în anul 2006, după ce a renunțat la emisiunea „Teo', difuzată pe ProTV.

„Nu mă aștept să mă credeți, dar știam că plecarea de la Pro echivalează cu sinuciderea mea profesională. Chiar am încercat să-mi conving colegii din redacție că așa stau lucrurile. Postul face audiență, iar vedeta o susține. S-a întâmplat și la „case mai mari'.', a povestit ea pentru Evenimentul Zilei.

Ea a mărturisit că nu își permitea nici măcar să meargă la cinematograf, iar banii pe care îi avea îi cheltuia pe încălțăminte pentru fiica sa.

„Cred că am fost atât de săracă, încât nu îmi permiteam cinematograf, mă gândeam de două ori la asta. Preferam să îi cumpăr fiicei mele o pereche de încălţări pentru că, la un moment dat, s-a pus problema şi aşa. Am avut o revelaţie în clipa în care antrenoarea de baschet a fiicei mele m-a întrebat dacă este în regulă să îi ofere Maiei, din partea ei, o pereche de încălţări sport pentru că îi este clar că ale ei i-au rămas mici. Nu îmi dădusem seama. Şi atunci am zis aşa: această situaţie trebuie să înceteze acum, este destul, Maia a suferit împreună cu mine eroic, suntem doi soldaţi, umăr la umăr, am trecut împreună printr-un război pe care l-am şi câştigat', a povestit vedeta la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Cine i-a fost alături vedetei

Aceasta a recunoscut că persoana care i-a fost întotdeauna alături este Mircea Badea. El a ajutat-o indiferent de situație și a reușit să o susțină necondiționat în tot ceea ce și-a propus să realizeze!

„M-a ajutat Mircea de fiecare dată când am avut nevoie de ceva. Mircea a fost lângă mine, a fost suportul meu material, moral. M-a ajutat înainte să trebuiască. A făcut-o cu o delicatețe pe care eu o admir.', a completat ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter