Theo Rose, după ce s-a despărțit de Alex Leonte și s-a cuplat cu Anghel Damian: „S-au întâmplat niște lucruri care m-au durut. Adevărul a fost la...”

Publicat pe

Theo Rose, după ce a fost criticată că s-a despărțit de Alex Leonte și s-a cuplat cu Anghel Damian. Theo Rose, a fost afectată de reacțiile celorlalți după oficializarea relației cu Anghel Damian. De curând, artista s-a întors din Thailanda, acolo unde a petrecut câteva zile alături de iubitul ei. După încheierea filmărilor pentru primul sezon al serialului „Clanul', cei doi au decis să se deconecteze și să-și dedice câteva momente de relaxare. Acum, cântăreața a făcut câteva dezvăluiri despre cum au afectat-o reacțiile celor din jur în legătură cu noua sa relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose, după ce a fost criticată că s-a despărțit de Alex Leonte și s-a cuplat cu Anghel Damian. De câteva luni, Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu, după ce cântăreața a decis să pună punct relației cu Alex Leonte. Recent, cei doi au avut parte de prima vacanță în doi și au ales ca destinație Thailanda. Pe rețelele de socializare, aceștia au publicat mai multe imagini de la plajă. Întoarsă din țara exotică, Theo Rose a făcut câteva mărturisiri despre modul în care a fost privită, inițial, relația sa cu Anghel Damian și despre reacțiile celor din jur.

Theo Rose, după ce s-a despărțit de Alex Leonte și s-a cuplat cu Anghel Damian: „S-au întâmplat niște lucruri care m-au durut. Adevărul a fost la...'Theo Rose, după ce s-a despărțit de Alex Leonte și s-a cuplat cu Anghel Damian: „S-au întâmplat niște lucruri care m-au durut. Adevărul a fost la...'

Theo Rose, afectată de reacțiile celorlalți după oficializarea relației cu Anghel Damian. În ultimele luni, artista a refuzat să ofere prea multe detalii despre relația cu regizorul serialului „Clanul', susținând că nu și-ar dori să dea curs unor noi articole în presă. De această dată, artista a mărturisit că s-a lovit de tot felul de reacții și că au existat persoane care au pus la îndoială varianta susținută de aceasta.

Citește și: Ce părere are Theo Rose despre infidelitatea în cuplu:„Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe!'

Citește și: Ce probleme a avut Theo Rose în vacanța din Thailanda:”Nu e deloc în regulă…”

Citește și: Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României:”Am ieșit la luptă”

Citește și: Câți bani a cheltuit miliardarul Peter Thiel la un restaurant din Brașov:„Nu au optat pentru nimic deosebit'

Theo Rose, după ce a fost criticată că s-a despărțit de Alex Leonte și s-a cuplat cu Anghel Damian

Cântăreața a susținut că a suferit din cauza reacțiilor celorlalți cu privire la relația sa, chiar dacă se aștepta să aibă parte și de comentarii negative.

„Da, mă, dar nu a fost numai aia, au mai fost niște chestii care s-au întâmplat și de care nici voi nu știți. S-au întâmplat în jurul chestiei ăsteia niște lucruri care m-au și durut, în afară de reacțiile de care mi-am dat seama din momentul în care a apărut articolul.

Am știut că o să mă lovesc de reacțiile alea, n-a mai fost o surpriză. Important e că adevărul a fost la mine, eu l-am spus, cine a vrut să mă creadă, m-a crezut. Cine nu, oricum a crezut ce a vrut! Și până la urmă și cine nu mă place, mă iubește!', a susținut Theo Ros, potrivit cancan.ro.

Ce spune artista despre prima vacanță cu iubitul ei

Theo Rose a mărturisit că a avut parte de o vacanță de neuitat, în ciuda micilor neplăceri specifice climei din Thailanda. Pe timpul nopții, resortul în care a fost cazată artista a fost vizitat de licurici și șopârle, iar zgomotul făcut de valuri nu a lăsat-o să doarmă.

„Da, mă, a fost frumos! Pe odihnă, relaxare, că eram, știi și tu cum eram. Ne-am odihnit, ne-am relaxat, m-am bronzat, mă și cojesc! Sunt de la Cojasca, FC Cojasca!', a susținut cântăreața, potrivit sursei citate.

În privința descrierii pe care a pus-o la fotografia de pe plajă, aceasta a adăugat: „Era un fel de a atrage atenția asupra faptului că știu și eu că nu am sâni, să mă lase lumea, să n-arunce în mine tot cu aceleași vorbe! Am avut o perioadă în liceu când căutam sutiene cu push-up, să pară că am și eu ceva acolo, dar după aia mi-am dat eu seama că nu e vorba despre mărimea sânilor, contează mai mult alte chestii, am exploatat părțile celelalte și mi-a mers mai bine!'.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter