Theo Rose, despre relația cu iubitul ei: „Ne certăm în fiecare zi!”

Publicat pe

Theo Rose nu se mai înțelege cu iubitul ei? Theo Rose formează de foarte mult timp o relație cu nepotul lui Nea Mărin, Alex. Cei doi se iubesc foarte mult și se susțin necondiționat. Cântăreața are doar cuvinte de laudă la adresa bărbatului din viața ei, deși recunoaște că între ei există și certuri. Mai mult, aceasta mărturisește că majoritatea problemelor în cuplu pornesc din cauza ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Aceasta a debutat în carieră în urmă cu foarte mulți ani, însă a ajuns în culmile gloriei datorită competiției Bravo, ai stil!. Tânăra a atras simpatia publicului datorită personalității sale, dar și a modului amuzant în care tratează situațiile. Ea formează un cuplu de foarte mult timp cu nepotul lui Nea Mărin, Alex. Despre el are doar cuvinte de laudă, deși recunoaște că există și certuri în relație.

Theo Rose, despre relația cu iubitul ei: „Ne certăm în fiecare zi!'Theo Rose, despre relația cu iubitul ei: „Ne certăm în fiecare zi!'

Recent, cântăreața a vorbit despre armonia relației sale. Aceasta recunoaște că există foarte multe momente tensionate în cuplu, iar majoritatea pornesc chiar din cauza ei.

Citește și: Constantin Enceanu, după ce a văzut-o pe Theo Rose fără lenjerie intimă: „Cam…”

Citește și: Theo Rose, fără lenjerie intimă la un eveniment:”N-am chiloți astăzi”

Citește și: Ce operații estetice are Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil.Arăta diferit acum 10 ani

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la psiholog:„Dacă Brigitte nu era o persoană impulsivă…'

Theo Rose nu se mai înțelege cu iubitul ei?

Curând, Theo Rose a acordat un interviu în cadrul căruia a dezvăluit relația sa cu Alex, nepotul lui Nea Mărin. Tânăra a recunoscut faptul că se înțelege foarte bine cu partenerul său de viață, care o susține și o ajută necondiționat. Ba mai mult, ea vede în Alex atât un iubit, cât și un frate sau chiar un tată!

„Pe partea de 'corason', Theo Rose trece prin multe stări. Acum nu vorbim doar de relația de cuplu, că  Alex e aici cu mine, și suntem peste tot împreună, și la concerte și înseamnă mult pentru mine asta. Am parte de susținere  și masculină. În primul rând e și tată și frate și de toate și mă bazez în mai toate lucrurile pe el. Are o soluție pentru orice, contează mult să ai lângă tine un om, mai ales că e și tânăr.', a spus Theo Rose pentru Ciao.

Theo a mai menționat că cel mai mult îi place faptul că iubitul său este unul ambițios, care face față tuturor situațiilor imprevăzute care apar în viața celor doi.

„Îmi place că nu se dă în lături, nu se dă bătut, și dacă îi dau o provocare mult prea mare pentru el, pentru că  responsabilitățile au devenit din ce în ce mai mari, nu se dă în lături, mă ajută, face cumva și reușește să facă față!', a continuat aceasta.

„Ne certăm în fiecare zi'

Chiar dacă Theo Rose a adus doar cuvinte de laudă partenerului său, aceasta recunoaște că există și tensiuni în cuplu. Mai mult, ea recunoaște că majoritatea pornesc din cauza ei, fiind o fire extrem de vulcanică. Tânăra mărturisește că aceste certuri se remediază foarte repede!

„Normal, bineînțeles, nu că din când în când, ne certăm în fiecare zi, doar că pe niște subiecte care  nu au așa mare greutate, chestii, banalități, prin casă,  ne lăsăm chestiile dubios, sau nu știu, Eu sunt mai rea de gură, recunosc și se întâmplă de multe ori să îi mai zic o chestie care să îl deranjeze, doar pentru că m-am enervat. Mie în secunda următoare îmi trece, dar el pune la suflet.', mai spune ea.

Theo Rose: „Îmi cer scuze'

Întrebată cum trec cei doi peste tensiunile și certurile din relație, Theo Rose spune că știe când greșește și nu îi este teamă să își ceară iertare.

„Îmi cer scuze, normal,  îi spun că mi-a luat-o gura pe dinainte și nu am vrut să îi spun așa, îi trece și lui.', a adăugat ea.

Este Theo Rose o persoană geloasă?

Theo a povestit că nu gelozia conduce la certuri. Ea nu se consideră o persoană geloasă, iar iubitul său înțelege situațiile din jurul artistei.

„Nu! Nu și nici el doar că mie nici nu prea mi-a dat motive, dar el, săracul, a fost expus la câteva situații,  dar a știut să treacă peste.', a adăugat ea.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter