Tik Toker-ul Gabriel Salazar a murit la doar 19 ani. Alți tineri s-au stins în accident

Publicat pe

Tik Toker-ul Gabriel Salazar a murit la doar 19 ani. Este vestea cutremurătoare ce a îngrozit întreaga lume. Puștiul ce devenise un adevărat fenomen în mediul online s-a stins din viață, după ce a provocat un accident de mașină. Alți trei tineri aflați atunci în autoturism au decedat. Detalii tulburătoare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tik Toker-ul Gabriel Salazar a murit după ce a provocat un accident fatal. Tânărul în vârstă de 19 ani, cunoscut sub denumirea de „gabenotbabe' pe rețelele de socializare, s-a stins din viață duminică, pe 26 septembrie 2021. Potrivit presei internaționale, nenorocirea ar fi avut loc după ce puștiul ar fi gonit pe stradă, urmărit de autoritățile ce-i cereau să oprească.

Tik Toker-ul Gabriel Salazar a murit la doar 19 ani. Alți tineri s-au stins în accidentTik Toker-ul Gabriel Salazar a murit la doar 19 ani. Alți tineri s-au stins în accident

Gabriel Salazar a cunoscut succesul de la o vârstă fragedă. Charismatic și mereu cu zâmbetul pe buze, puștiul reușise să câștige admirația publicului de pe Tik Tok. Vestea că tânărul s-a stins din viață a fost un real șoc pentru membrii familiei, dar și pentru miile de fani care-l urmăreau pe Internet.

Tik Toker-ul Gabriel Salazar a murit la doar 19 ani

Tragedia ar fi avut loc duminică, pe 26 septembrie 2021. Puștiul se afla la volanul unei mașini și conducea pe autostrada 83, aproape de La Pryor, Texas, în jurul orei 1:25. Tik Toker-ul Gabriel Salazar ar fi produs un accident fatal, în urma căruia atât el, cât și ceilalți trei tineri aflați în autoturism și-au pierdut viețile.

Presa străină notează că deși autoritățile i-ar fi cerut lui Gabriel Salazar să oprească, el ar fi continuat să conducă. Din acest motiv, polițiștii au început să-l urmărească. Gonind, puștiul ar fi produs un accident teribil, în urma căruia autoturismul s-ar fi rostogolit, iar ulterior mașina a fost cuprinsă de flăcări.

Alți tineri s-au stins în accident

Mașina condusă de Tik Toker-ul Gabriel Salazar ar fi ieșit de pe partea carosabilă, într-un șanț. Înainte va autoturismul să se rostogolească, ar fi intrat în mai mulți copaci aflați pe marginea drumului. Din păcate, atât puștiul, cât și alți trei pasageri au fost declarați decedați. Ceilalți trei tineri aflați atunci în autovehicul ar fi fost imigranți ilegali din Mexic.

În mediul virtual a fost deschisă o pagină de donații, în onoarea lui Tik Toker-ului Gabriel Salazar. Până acum s-au strâns 38 de mii de dolari.
Membrii familiei lui Gabriel Salazar sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă că băiatul nu se mai află printre noi. Rudele lor au mărturisit că nu s-au așteptat niciodată la așa ceva și că sunt siguri că acum tânărul îi veghează.

„Nu mai știu ce este real și ce nu. Nu ne-a venit să credem. Nu aș vrea să intru în detalii, pentru că ne este greu să vorbim despre durerea prin care el a trecut. Niciodată nu ne-am fi așteptat la așa ceva, însă acum ne veghează', a scris familia lui Gabriel Salazar, potrivit presei străine, citată de unica.ro.

„Și-a iubit familia'

Apropiații lui Gabriel Salazar spun că acesta și-a iubit mereu familia și că era foarte atașat de frații lui mai mici. Îi molipsea pe toți cu zâbmbetul său și aveau un simț al umorului aparte.

„Gabriel și-a iubit familia. Mereu glumea cu sora și fratele lui mai mici. Era mereu acolo să ofere un zâmbet și o îmbrățișare. Familia lui nu va uita niciodată acele momente calde. Era atât de amuzant. Avea un simț al umorului tăcut și plin de sarcasm', se arată în continuarea mesajului.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter