Ștefan Bănică crede că a găsit câștigătorul X Factor: „Nu a cântat nimeni așa”

Publicat pe

Ștefan Bănică crede că a găsit posibilul câștigător X Factor. X Factor este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni. Fiecare ediție îi ține pe tespectatori cu sufletul la gură, dornici să cunoască noi oameni talentați. Astăzi, de la ora 20:30, la Antena 1, Ștefan Bănică va fi impresionat de vocea unui concurent și crede că e potențial X Factor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică crede că a găsit posibilul câștigător X Factor. Ediția care va fi difuzată în această seară, de la ora 20.30, la Antena, va fi una de senzație. Printre zecile de concurenți talentați, unul se va face remarcat în ochii lui Ștefan Bănică. Va fi cucerit de vocea lui atât de mult, încât îl consideră un potențial X Factor.

Ștefan Bănică crede că a găsit câștigătorul X Factor: „Nu a cântat nimeni așa'Ștefan Bănică crede că a găsit câștigătorul X Factor: „Nu a cântat nimeni așa'

Ștefan Bănică crede că a găsit posibilul câștigător X Factor. Astăzi, la X Factor, un nou concurent își va face loc în grupa lui Ștefan Bănică. Celebrul jurat va fi impresionat de prestația lui de pe scenă și-i va aduce doar cuvinte de laudă. Nu doar vocea tânărului, ci și emoția pe care o transmite îl va face pe mentor să aibă mare încredere în el.

Citește și: Cel mai important sfat pe care l-a primit Radu Ștefan Bănică de la tatăl lui:„Să stau în…'

Citește și: Ștefan Bănică, despre relația cu tatăl său:”Nu avea chestia asta, să îmi spună că e mândru de mine”

Citește și: Gabriela Cristea a recunoscut că și-a înșelat unul dintre parteneri:„O singură dată…'

Citește și: Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică:„Vreau să inventez moda…'

Ștefan Bănică crede că a găsit posibilul câștigător X Factor

Ștefan Bănică crede că a găsit posibilul câștigător X Factor. Concurentul de la X Factor care-l va cuceri în această seară pe Ștefan Bănică a acceptat să studieze în Marea Britanie, în urmă cu ceva timp. Cu toate că era conștient din start că nu-și poate permite viața scumpă de acolo, el a făcut orice pentru visul lui.

Ștefan Bănică crede că a găsit posibilul câștigător X Factor. Concurentul de la X Factor, sezonul 10, a reușit să se întrețină, cântând pe stradă sau având numeroase job-uri. A plimbat diverse animale de companie și a făcut curățenie pentru a-și câștiga banii.

Delia: „Nu a cântat nimeni așa!'

Ștefan Bănică crede că a găsit posibilul câștigător X Factor. Așadar, concurentul de la X Factor a muncit din greu pentru marea lui pasiune, muzica. Eforturile sale vor fi astăzi răsplătite, uimindu-i pe toți jurații X Factor cu vocea lui. Delia a exclamat din primele secunde că nu a mai auzit pe nimeni să cânte așa.

„Nu a cântat nimeni așa! Din ce galaxie vii?', spune Delia la X Factor, în această seară, conform avantaje.ro.

Mi-aș dori ca generația ta să fie reprezentată de cineva ca tine'

Și Ștefan Bănică a fost uluit de talentul concurentului. L-a descris drept o surpriză extrem de plăcută și i-a spus că e un potențial X Factor. Ba mai mult, i-a transmis că și-ar dori ca generația lui să fie reprezentată de un om ca el. L-a felicitat din suflet pe tânăr, spunându-i că a știut să-și aleagă piesa și a transmis o emoție aparte.

„Ești o surpriză extrem de plăcută! Ești un potențial X Factor. Sunt extrem de entuziasmat pentru că tu reprezinți o generație, iar eu, ca mentor mi-aș dori ca generația ta să fie reprezentată de cineva ca tine.

Un tip care a știut să își aleagă o piesă, care a reușit să transmită, care a folosit toate nuanțele pe care le are în glas', spune Ștefan Bănică.

Dacă vreți să vedeți cine este concurentul, dar și ce alți participanți vor putea fi văzuți astăzi la X Factor, stați cu ochii pe televizoare. Ediția începe de la 20:30, pe Antena 1.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter