Tily Niculae a dezvăluit sexul şi numele copilului. „În secunda trei a început să țipe”

Publicat pe

Tily Niculae trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. După ani de zile, în care a visat la momentul în care va deveni mamă pentru a doua oară, iată că visul i s-a împlinit, iar în prag de sărbători, actrița a făcut anunțul. Sarcina este destul de avansată, așa că la începutul anului viitor, familia vedetei se va mări.

Tily Niculae a dezvăluit sexul şi numele copilului. „În secunda trei a început să țipe'Tily Niculae a dezvăluit sexul şi numele copilului. „În secunda trei a început să țipe'

Actriţa a povestit în cadrul unui interviu pentru „Răi da’ buni” că a aflat că este însărcinată în timp ce se afla în vacanţă în Turcia.

„Am plecat în Turcia, într-o insulă pustie şi dintr-odată mi s-a făcut poftă de smochine, eu nu prea am treabă cu fructele, dar de nicio culoare. Şi m-am dus să-mi iau smochine şi nu mi-am luat şi eu una două, mi-am luat un kilogram. Şi când am văzut că le-am mâncat dintr-odată, era fix ca în filmele alea, eram: -băi, e ceva dubios”, a povestit Tily potrivit Spynews.

Actrița va avea un băiețel, așa cum și-a dorit. Pentru cel mai nou membru al familiei, Tily şi soţul său au ales două nume: Radu, care înseamnă bucurie şi Teodor, care înseamnă darul lui Dumnezeu. Vedeta va naşte prin cezariană.

Mai mult, fetița actriței s-a bucurat foarte mult atunci când a aflat că mama ei este din nou gravidă.

„Foarte fericită a fost, a fost disperată. Atâta i-a zis Dragoş: Ai observat ceva în ultima vreme la burtica mamei tale? Şi n-a apucat să-i zică că s-a mărit, că s-a umflat, că în secunda trei ea a început să ţipe şi i-a sărit în braţe”, a mai spus actriţa.

Tily Niculae suferă de psoriazis

Simpatica Tily Niculae, care a devenit cunoscută datorită serialului La bloc, a vorbit întotdeauna cu sinceritate despre o afecțiune pe care mulți încearcă să o ascundă din cauza respingerii sociale… Actrița suferă de psoriazis de ani de zile și se luptă cu boala, care a recidivat.

„Mă scoate din sărite psoriazisul și am fugit la mare. În speranța că o să se mai amelioreze, am încercat să stau cuminițică la soare. Problema este că nici la soare nu am voie să mă expun foarte mult. Cu factor de protecție 50 la orele nepotrivite, mă ard. Cam din lac în puț’, povestește Tily Niculae.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter