Ce se întâmplă cu averea lui Cornel Galeș. Fostul soț al Ilenei Ciuculete era în proces cu băieții artistei

Publicat pe

Cornel Galeș s-a stins din viață, dar în urma lui au rămas numai probleme. Fostul soț al Ilenei Ciuculete se judeca pentru averea interpretei de muzică populară cu cei doi băieți ai acesteia.

Vestea că fostul soț al Ilenei Ciuculete a murit într-un accident de mașină a venit ca un trăsnet pentru toți cei care l-au cunoscut. Deși la început mulți au crezut că este o glumă proastă, iubita lui Cornel Galeș, Vivi, a confirmat decesul acestuia.

Cornel Galeș a murit la 60 de ani, în Spania, într-un accident grav de mașină. În urma lui au rămas numai probleme. Fostul soț al Ilenei Ciuculete avea două procese cu băieții artisei, iar totul a pornit de la averea acesteia.

Mugurel și Cristi Sfetcu, băieții din prima căsătorie a Ilenei Ciuculete, se judecau cu Cornel Galeș pe averea regretatei interprete de muzică populară. Procesul a început în 2017, iar în anul 2018 judecătorii au decis ca averea Ilenei Ciuculete să se împartă în acest mod: Cornel Galeş a fost obligat de instanță să plătească o cotă parte din casa în care a locuit cu soția lui.

Cornel Galeş trebuia să le dea celor doi băieţi ai Ilenei Ciuculete câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. După moartea soției sale, acestuia i s-a cuvenit jumătate din casa Ilenei Ciuculete, dar şi o pătrime din jumătatea de vilă ce-i revenea Ilenei şi o cotă parte din drepturile de autor, potrivit Click!.

Instanța a respins atunci partajul unor bunuri precum bijuteriile, hainele şi costumele populare, dar şi mobila Ilenei Ciuculete. După moartea interpretei de muzică populară, Cornel Galeș a rămas cu o casă în Chitila, un apartament într-un complex rezidențial și o mașină.

După moartea lui Cornel Galeș, băieții Ilenei Ciuculete nu-și doresc decât ceea ce li se cuvine. Astfel că averea acestuia ar putea reveni fiicei sale din prima căsătorie, Claudia, sau fratelui său, Marian Galeș.

'Dacă fata lui Galeş, care este rudă de gradul 1 refuză moştenirea, urcă în grad fratele lui. Conform legii, copiii şi părinţii sunt rude de gradul 1, fraţii de gradul 2. Dacă nici acesta nu va dori moştenirea, atunci statul român va interveni. Iar băieţii îşi iau partea lor. Ei nu doresc nimic din ce nu li se cuvine… Eu am vorbit cu ei, păreau foarte afectaţi. Pentru că una-i una, alta-i alta, chiar s-au oferit să ajute…', a explicat avocatul Răzvan Socoteanu, cel care îi reprezintă pe Mugurel și Cristi Sfetcu.

Citește și: Cornel Galeș, viață de telenovelă. Și-a părăsit soția și fata pentru Ileana Ciuculete: 'A vorbit foarte urât despre noi'

Ce se întâmplă cu averea lui Cornel Galeș. Fostul soț al Ilenei Ciuculete era în proces cu băieții artisteiCe se întâmplă cu averea lui Cornel Galeș. Fostul soț al Ilenei Ciuculete era în proces cu băieții artistei

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter