TJ Miles de la Survivor, atac dur la adresa lui CRBL, după ce a fost trimis în exil: „Încearcă să manipuleze oamenii!”

Publicat pe

TJ Miles de la Survivor, atac dur la adresa lui CRBL, după ce a fost trimis în exil. TJ Miles a fost trimis în exil la Survivor România 2022. Va sta acolo, departe de coechipierii lui, doar alături de Relu Pănescu din echipa adversă. Dacă pentru Războinic este a treia oară când ajunge în această ipostază, vlogger-ul este la prima experiență de acest fel. Iată cum l-a atacat pe CRBL!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

TJ Miles de la Survivor, atac dur la adresa lui CRBL, după ce a fost trimis în exil. Situația devine din ce în ce mai tensionată la Survivor România 2022, cu fiecare nouă ediție. Recent, telespectatorii au aflat că TJ Miles și Relu Pănescu au fost trimiși împreună pe Insula Exilului. Deși se află departe de colegii lui, se pare că Faimosul nu a uitat de ei. Acesta a avut un mesaj acid pentru CRBL.

TJ Miles de la Survivor, atac dur la adresa lui CRBL, după ce a fost trimis în exil: „Încearcă să manipuleze oamenii!'TJ Miles de la Survivor, atac dur la adresa lui CRBL, după ce a fost trimis în exil: „Încearcă să manipuleze oamenii!'

TJ Miles de la Survivor, atac dur la adresa lui CRBL, după ce a fost trimis în exil. De când se află în Republica Dominicană, TJ Miles nu a mai ajuns niciodată pe Insula Exilului. Astfel, este o nouă experiență pentru el. Aflați departe de restul Faimoșilor, și el și Relu Pănescu au avut timp de introspecție. Vlogger-ul a ajuns chiar și la o concluzie dură în ceea ce-l privește pe CRBL.

Citește și: Ce spune soția lui CRBL după scandalul dintre el și TJ Miles de la Survivor:”E o strategie a lui Zmărăndescu”

Citește și: Scandal între Laura Giurcanu și TJ Miles la Survivor România:”Nu mai am răbdare să fiu prietenul ei”

Citește și: Cum a devenit Mihai Mărgineanu pilot comercial:„Îmi făceam 300 de cruci pe minut, de la decolare până la aterizare'/ EXCLUSIV

Citește și: Thomas Markle, dispus să depună mărturie împotriva fiicei sale, Meghan Markle, în procesul intentat de sora ei:”Aș fi mai mult decât bucuros”

TJ Miles de la Survivor, atac dur la adresa lui CRBL, după ce a fost trimis în exil

TJ Miles de la Survivor, atac dur la adresa lui CRBL, după ce a fost trimis în exil. TJ Miles nu a avut tocmai cuvinte de laudă la adresa lui CRBL. Vlogger-ul de la Survivor a susținut că artistul e unul dintre cei mai controversați concurenți și consideră că are două fețe. Ba mai mult, crede că, sub conducerea cântărețului, Faimoșii nu vor avea rezultate satisfăcătoare. Asta pentru că, potrivit spuselor lui, artistul și-ar urmări doar propriul interes.

În plus, TJ Miles de la Survivor România 2022 crede că, de fapt, CRBL ar încerca să dezbine echipa. Vlogger-ul e de părere că artistul ar fi periculos în calitate de antrenor și că încearcă să manipuleze oamenii.

„El este cel care le știe pe toate, dar nu face nimic. Dacă vrea să fie antrenor va fi periculos. El încearcă să manipuleze oamenii', a spus TJ Mile la Survivor.

Relu Pănescu de la Survivor, a treia oară în exil

TJ Miles de la Survivor, atac dur la adresa lui CRBL, după ce a fost trimis în exil. Soția lui Relu Pănescu, Războinicul care se află cum pe Insula Exilului alături de TJ Miles, a fost invitată în emisiunea lui Măruță. Pe lângă faptul că și-a susținut soțul, Cerasela e de părere că acesta ar fi tratat aspru de restul echipei și nu înțelege de ce.

Conform spuselor ei, în ciuda eforturilor pe care acesta le face pentru a se integra, nu ar reuși să se facă plăcut în fața coechipierilor. Astfel, soția lui Relu Pănescu crede că Războinicul e singur împotriva tuturor celorlalți colegi de la Survivor. Cerasela crede că o astfel de experiență îl va face să devină un bărbat mai puternic și că-l va schimba în bine.

CRBL și TJ Miles, scandal de proporții la Survivor

Chiar dacă fac parte amândoi din echipa Faimoșilor, CRBL și TJ Miles au fost recent protagoniștii unui scandal de proporții la Survivor. Concurenții au lăsat orice diplomație deoparte și și-au spus în față tot ce cred unul despre celălalt. Cearta dintre ei a avut loc înainte ca vlogger-ul să fie trimis în exil.

„CRBL: TJ este singurul dintre Faimoși care se încadrează în categoria fătălău.

TJ Miles: Are dreptate CRBL, nu știu ce înseamnă fătălău, dar am și eu un cuvânt pentru el: CRBL ești un clovn, un ratat.

CRBL: Dacă nu știi să vorbești limba română, pentru mine nu exiști.

TJ Miles: CRBL este ca un chihuahua, este un câine care latră, dar nu face nimic’, așa a arătat dialogul lor.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter