Toni Ionescu, de la Trăsniții, are o fiică superbă! Are 19 ani și calcă pe urmele tatălui ei

Publicat pe

Pe cât este el de simpatic și de amuzant, pe atât este fiica lui Toni Ionescu de frumoasă! Crenguța, fiica actorului din Trăsniții, are 19 ani și îi calcă pe urme tatălui în privința talentului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Toni Ionescu, devenit faimos pentru rolul din Trăsniții, este o prezență destul de discretă în ultima vreme, însă recent și-a regalat fanii cu o apariție-surpriză. Simpaticul actor a venit în emisiune la Cătălin Măruță însoțit de fiica lui, Crenguța, în vârstă de 19 ani.

Toni Ionescu, de la Trăsniții, are o fiică superbă! Are 19 ani și calcă pe urmele tatălui eiToni Ionescu, de la Trăsniții, are o fiică superbă! Are 19 ani și calcă pe urmele tatălui ei

Cum arată fiica actorului din Trăsniții

Ani de zile, Toni Ionescu a stârnit hohote de râs cu rolul său hilar din Trăsniți în NATO, puțini fiind cei care nu-l recunosc pe stradă pe Mârlanu’, sergentul autoritar, incult și grobian. Puțini știu însă că, în viața reală, actorul joacă un alt rol… Cel de tată! Toni Ionescu are o fiică în vârstă de 19 ani, Crenguța fiind mândria tatălui său.

Actorul le-a făcut în sfârșit cunoștință fanilor săi cu Crenguța, care, la 19 ani, îi calcă pe urme tatălui ei, după cum mărturisește acesta. Invitat în emisiune la Cătălin Măruță, actorul le-a prezentat-o fanilor pe fiica sa.

'Și-a dorit să facă teatru, dar ne-am trezit târziu pentru înscrieri', a spus Toni Ionescu despre fiica sa.

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie: „Am întâmpinat destule greutăți”/ EXCLUSIV

Citește și: Cuplu la Survivor. Roxana Ghiță și Andrei Dascălu au o relație: „S-au cuplat la mare”

Citește și: Viviana Sposub, despre prima noapte de dragoste cu George Burcea: „N-am trecut direct la fapte'

Citește și: Cum arată acum fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu. Mario are aproape 19 ani

La rândul ei, Crenguța a confirmat că este tentată să îmbrățișeze profesia tatălui său:

'Sunt tentată de domeniul tatălui meu, relativ. La un moment dat, am simțit că nu știu exact să fac. M-am axat pe asta, dar încă nu știu. Reușește acasă să ne facă să râdem, și eu sunt construită așa. Încă nu știu dacă pot să fac o carieră din asta, dar îmi place să fac oamenii să râdă', a mărturisit Crenguţa.

Cine este Toni Ionescu

Toni Ionescu a debutat pe micul ecran la emisiunea Chestiunea zilei. au urmat comedy-show-urile Tilică, steluţă de cinema, Pitici şi tătici și Trăsniţi în NATO, unde a devenit faimos datorită rolului sergentului autoritar, incult şi grobian, urmat, datorită succesului repurtat, de serialul Trăsniţii, unde Mârlanu a făcut furori.

Din păcate, filmările ultimul sezon din Trăsniții s-au încheiat în decembrie anul trecut. Producția nu numai că s-a bucurat de un real succes, ci, în anul 2015 a fost desemnată, de Guiness Book, cel mai longeviv sitcom din lume. Mai mult, în 2017, distribuţia serialului a atins un număr record de peste 18.000 de ore de filmare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter