Cum își crește Florentina Fântânaru fiul și cum a trecut peste moartea soțului: „Sunt prevăzătoare”

Publicat pe

Cum își crește Florentina Fântânaru fiul, după moartea soțului. Florentina Fântânaru este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune din România. Aceasta are o carieră de invidiat, dar și o viață personală extrem de frumoasă. Deși și-a pierdut soțul în anul 2011, diva a continuat să meargă mai departe alături de fiul ei, Dragoș. Recent, aceasta a vorbit despre sentimentele prin care trece de când este mamă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florentina Fântânaru este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Aceasta se bucură de o carieră de invidiat, dar și de o familie superbă. Ea este mama unui băiat, care în curând va împlini 16 ani. Diva a reușit să îl crească de una singură după ce soțul ei s-a stins din viață în anul 2011.

Aceasta a povestit atât despre sentimentele pe care le are de când este mamă, cât și despre ceea ce a moștenit Dragoș de la tatăl său. Se pare că băiatul are aceleași pasiuni precum fostul soț al prezentatoarei TV.

Citește și: Drama neştiută a Florentinei Fântânaru.Prezentatoarea TV a rămas văduvă la 37 de ani şi şi-a îngropat soţul de ziua ei

Citește și: Cătălin Zmărăndescu a devenit tată pentru a patra oară! Soția lui a adus pe lume un băiețel

Citește și: Oana și Viorel Lis vor deveni părinți: „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta’

Citește și: Andreea Tonciu, zilnic la spital înainte să plece la Survivor România: „Mi-a apărut ceva pe…'

Cum își crește Florentina Fântânaru fiul, după moartea soțului

Florentina a povestit recent despre modul în care reușește să își crească fiul după moartea soțului ei. Aceasta susține că este foarte fericită deoarece îl are pe Dragoș în viața ei. Deși acesta avea 1 an în momentul în care ea a început filmările pentru TV, mereu a avut grijă să îi acorde tot timpul și atenția necesară.

„Când am primit propunerea de angajare, îi luam din moţ lui Dragoş, avea 1 an. E minunat să fii mamă, iar să fiu mama lui Dragoş care pe 18 ianuarie împlineşte 16 ani, e o fericire absolută. Mă fericeşte gândul că l-am adus pe lume să-i fiu mamă şi să trăiesc sentimentul în toată deplinătatea sa. Îmi plac întrebările lui, de multe ori m-a inspirat cu ele şi sper să continui să mă pricep să-i dau răspunsuri…', a spus ea pentru OK! Magazine.

Florentina Fântânaru: „Sunt o mamă prevăzătoare'

Deși își dorește ca fiul său să fie întotdeauna în siguranță, Florentina recunoaște că i-ar fi plăcut ca fiul său să nu cunoască o adolescență pandemică. Aceasta susține că ar fi preferat ca Dragoș să meargă la petreceri, concerte și întâlniri.

„Sunt o mamă prevăzătoare, perioada pandemiei ne-a pus în gardă şi mai mult. Aş fi vrut că fiul meu să trăiască viaţa de liceean aşa cum era pe vremea mea, în libertate, cu concerte, cu bairamuri pe bandă, cu întâlniri dese… Mă bucur mult că are prieteni, că râd împreună, că glumele au continuat, chiar dacă cu masca pe faţă.', a adăugat ea.

Ce a moștenit Dragoș de la tatăl său

Se pare că Dragoș a moștenit pasiunea pentru mașini de la tatăl său biologic. Deși nu a apucat să petreacă foarte mult timp cu el, se pare că adolescentul i-a luat din temperament.

„A moştenit pasiunea pentru ingineria de maşini. Pentru asta se pregăteşte, la asta visează, are o rigoare a gândirii, o seriozitate şi un fel de a fi echilibrat şi înţelegător, echilibru întrerupt uneori de câte o izbucnire aşa mai colerică, precum eram eu odinioară.', a mai spus ea pentru sursa citată.

În acest moment, Florentina Fântânaru are o relație de 6 ani, însă preferă să păstreze discreția și să nu vorbească prea mult despre acest aspect.

„Sunt într-o relaţie de 6 ani. Şi e adevărat că discreţia face parte din brandul meu. Discreţia este o virtute care este necesară în unele medii.', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter