Un prezentator celebru de la Digi 24 și-a dat demisia. La ce post TV a plecat Andrei Tomescu

Publicat pe

Prezentatorul Digi 24 Andrei Tomescu a decis să părăsească postul tv, după nouă ani de activitate. Jurnalistul a plecat la un nou post de știri care urmează să fie lansat. Andrei Tomescu a prezentat ultimul jurnal de știri pentru Digi 24 chiar duminică, iar de luni a început deja activitatea la postul de televiziune Apelh News, patronat de fostul șef al Pro TV, Adrian Sârbu, potrivit paginademiedia.ro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„Mi-am dorit ceva nou. Am vrut o schimbare, iar mie îmi plac schimbările. Eram de nouă ani la Digi24 și am simțit nevoia și de altceva', a declarat jurnalistul pentru sursa citată.

Prezentatorul Andrei Tomescu a plecat de la Digi 24, după 9 ani de activitate, iar demisia lui vine la scurt timp după ce Elena Vijulie a luat aceeași decizie.

Andrei Tomescu s-a angajat la Aleph News

Înainte de stația Digi 24, jurnalistul Andrei Tomescu a mai lucrat la Europa FM, Antena 1, unde a fost voice-over la Observator, Național TV, Național FM, N24 Plus sau Radio Contact/Kiss FM.

Acum însă a decis să treacă la Aleph News. Conducerea Aleph News s-a înțeles deja cu doi dintre marii operatori de telecomunicații pentru a fi distribuit.

Elena Vijulie Tănase și-a dat demisia de la Digi24: „Este o demisie amânată, pandemia a cerut cumva prezenţa mea ca jurnalist”

Unul dintre aceștia este Telekom, companie care are aproximativ 1,1-1,2 milioane de abonați, iar celălalt este Vodafone, fostul UPC România, care are peste 800.000 de abonați, dar cu care se pare că încă nu a senat contractul.

Un prezentator celebru de la Digi 24 și-a dat demisia. La ce post TV a plecat Andrei TomescuUn prezentator celebru de la Digi 24 și-a dat demisia. La ce post TV a plecat Andrei Tomescu

Aleph News face parte dintr-un pachet de trei televiziune deținute de Adrian Sârbu și care au obșinut licență din partea CNA. Celelalte două televiziuni sunt de business și de divertisment. Marius Tucă și Ion Cristoiu s-au alăturat și ei echipei Aleph News.

Sanda Nicola și-a dat demisia de la Digi 24. Prezentatorea TV a spus motivul plecării sale

„Canalul de știri este canal pur de știri pure și nu unul de comentarii. Este un canal care își propune să ofere o imagine nefiltrată a realității românești dar și globale. Va fi probabil primul canal cu semnificativ mai multe știri internaționale decât canalele actuale de știri. Vorbim de un canal care va avea să sperăm un produ de până la 100 de știri pe zi', spunea Adrian Sârbu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter