Văduva Piticului Colorado, situație dramatică după închiderea circului. Cu ce se ocupă acum

Publicat pe

Văduva Piticului Colorado, circarul care a murit în 2016, traversează niște momente extrem de dificile la 5 ani de la moartea soțului ei. Iată ce s-a întâmplat cu Mădălina după închiderea circului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Au trecut 5 ani de la moartea Piticului Colorado, care a lăsat în urmă o soție îndurerată și o fetiță de doar 6 luni. Mădălina, fosta soție a circarului, traversează în această perioadă momente dificile, după ce circul unde lucra s-a închis.

Nici pe plan personal nu-i merge mai bine Mădălinei, deoarece, după ce reușise să-și refacă viața acum ceva vreme, a rămas din nou singură.

Văduva Piticului Colorado, situație dramatică după închiderea circului. Cu ce se ocupă acumVăduva Piticului Colorado, situație dramatică după închiderea circului. Cu ce se ocupă acum

Văduva Piticului Colorado vinde bilete la un loc de joacă

Eva, fetița Piticului Colorado, avea doar șase luni atunci când tatăl ei s-a stins din viață. Mădălina însă a reușit să-i fie și mamă, și tată, și muncește de dimineața până seara pentru a-i asigura fetiței sale toate cele necesare.

Din nefericire, pe fondul pandemiei de coronavirus, Circul Toredo, unde Mădălina lucrase alături de soțul ei, s-a închis, nemaiavând voie să organizeze spectacole. Drept urmare, văduva Piticului Colorado s-a văzut fără bani și fără nicio speranță.

Mădălina nu a fost uitată însă cu desăvârșire de către cei din jurul ei, așa cum se întâmplă de obicei. Patronul circului unde ea și soțul ei au lucrat i-a sărit în ajutor, așa cum a făcut-o și după moartea lui Cristian Șerban, scrie Wowbiz. Acum, datorită patronului ei, văduva Piticului Colorado vinde bilete la un loc de joacă deschis de circ în zona parcului Moghioroș, din București. Acolo, Mădălina se ocupă de un carusel electric, o trambulină și un tobogan gonflabil – vinde bilete și are grijă ca cei mici să se afle în siguranță.

Citește și: Emoționant! Ce spune fetița de 4 ani a Piticului Colorado despre tatăl ei. Circarul a murit când Eva avea doar 6 luni: 'O să fie mai greu'

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, pictorial de familie înainte de a deveni părinți a treia oară: „Știam de la început că nu va fi ușor”/ EXCLUSIV

Citește și: Chef Florin Dumitrescu a dat vestea așteptată de fani! Lansează a treia carte de gătit

Citește și: Alina Pușcau se mărită. Cine este iubitul ei și când va avea loc nunta

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: ‘Nu sunt homosexual

Își îngrijește singură fetița

Eva, fetița Piticului Colorado, avea doar șase luni atunci când acesta s-a stins din viață. Fetița este încă mică și nu-și dă seama prea bine de ceea ce se întâmplă. La 5 ani, Eva știe că tatăl este la Doamne-Doamne și că o veghează din cer. Mădălina a declarat că îi va răspunde fiicei sale la toate întrebările legate de tatăl ei, atunci când aceasta va avea vreo curiozitate.

„Noi avem poze în casă cu el și dacă o întrebi îți spune că tatăl ei este la Doamne-Doamne și o veghează. Nu mi-a pus nicio întrebare. Când o să fie pregătită să mă întrebe, o să-i răspund. O să fie mai greu, dar o să-i răspund’, mărturisea Mădălina Șerban cu un an în urmă.

Cristian Șerban, cu numele de scenă Piticul Colorado, a fost una dintre atracțiile Circului Toredo până acum 5 ani. El avea numere de magie și lucra ca acrobat și clown, fiind extrem de iubit de public. Acesta s-a stins fulgerător din viață la vârsta de 34 de ani, din cauza unor probleme la ficat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter