Vali Bărbulescu revine la Ferma. Va prezenta show-ul online

Publicat pe

Vali Bărbulescu, a acceptat provocarea de a reveni în fermă! Doar 4 zile au mai rămas până la premiera noului sezon al reality show-ului Ferma! 16 concurenți au acceptat provocarea de a participa în cea mai dură și neașteptată luptă dintre Orășeni și Săteni. În fiecare marți, miercuri și joi vom vedea cum se descurcă, cine va face cele mai bune strategii și cine va pleca acasă, cu dezamăgirea de a nu fi pus mâna pe marele premiu. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vali Bărbulescu a acceptat provocarea de a reveni în Ferma

Edițiile incediare din fiecare săptămână vor continua, în acest sezon, online! Curios din fire, fostul bandit și concurent al sezonului patru, Vali Bărbulescu, a acceptat provocarea de a reveni în fermă! De această dată, el va fi cu ochii pe concurenți și pe strategiile acestora și ne va aduce informații exclusive, într-o emisiune pe care o vom putea urmări pe PRO TV Plus. 

Vali Bărbulescu va prezenta emisiunea Ferma. În Plus. în care va discuta cu invitații cele mai interesante momente din episodul serii, va afla lucrurile care nu s-au spus în timpul competiției de la cei eliminați și va rămâne conectat la următoarele peripeții ale fermierilor. 

Giulia Nahmany participă la Ferma. Actrița a slăbit enorm după ce și-a pierdut mama

Înaintea de marea premieră, Vali Bărbulescu ne va aduce, în exclusivitate, luni, 7 septembrie, impresiile Mihaelei Rădulescu, prezentatoarea Ferma. Orășeni vs săteni, despre acest sezon și despre noii concurenți! 

Abia aștept să arăt românilor de peste tot ceea ce nu văd la TV'

Noua provocare l-a atras pe Vali Bărbulescu din prima clipă, el declarând că: 'Sunt ferm convins că în 2020, conținutul ONLINE este cel puțin la fel de important ca cel ON AIR. Abia aștept să arăt românilor de peste tot ceea ce nu văd la TV, ceea ce nu citesc în ziare  sau nu află de la vecinii de palier despre cel mai tare reality show din România: FERMA. Orășeni vs Săteni. În plus, la „FERMA. ÎN PLUS” vorbim despre INTERACTIVITATE și despre o adevărată comunitate a fanilor FERMA. LIKE & SHARE!'

Vali Bărbulescu revine la Ferma. Va prezenta show-ul onlineVali Bărbulescu revine la Ferma. Va prezenta show-ul online

George Piștereanu participă la Ferma: „La 12 ani am lucrat cu tata în construcții, în Italia

Ferma. În plus. – show-ul online, de neratat, în care curiozitățile celor de acasă își vor găsi răspunsurile! 

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă