Vasile Muraru și Valentina Fătu au mers la mormântul lui Nae Lăzărescu, la 9 ani de la moartea actorului: „Am aprins o lumânare și ne-am rugat pentru el. I-am dus o...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Vasile Muraru și partenera lui de scenă, Valentina Fătu, au fost la mormântul lui Nae Lăzărescu, chiar în ziua în care s-au împlinit 9 ani de la moartea acestuia. Ca o coincidență, cei doi actori au avut spectacol la Focșani, acolo unde e înmormântat regretatul actor, chiar în preajma zilei de 19 decembrie, când a murit acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vasile Muraru și Valentina Fătu au ajuns la mormântul regretatului Nae Lăzărescu, în ziua în care s-au împlinit 9 ani de la decesul acestuia. După ce actorul a încetat din viață, în decembrie 2013, lui Vasile Muraru i s-a alăturat pe scenă Valentina Fătu. Cei doi alcătuiesc un cuplu de succes pe scenă, dar nu l-au uitat pe regretatul actor de comedie.

Vasile Muraru și Valentina Fătu au mers la mormântul lui Nae Lăzărescu, la 9 ani de la moartea actorului: „Am aprins o lumânare și ne-am rugat pentru el. I-am dus o...' / EXCLUSIVVasile Muraru și Valentina Fătu au mers la mormântul lui Nae Lăzărescu, la 9 ani de la moartea actorului: „Am aprins o lumânare și ne-am rugat pentru el. I-am dus o...' / EXCLUSIV
Vasile Muraru și Valentina Fătu au mers la mormântul lui Nae Lăzărescu, la 9 ani de la moartea actorului: „Am aprins o lumânare și ne-am rugat pentru el. I-am dus o...' / EXCLUSIVVasile Muraru și Valentina Fătu au mers la mormântul lui Nae Lăzărescu, la 9 ani de la moartea actorului: „Am aprins o lumânare și ne-am rugat pentru el. I-am dus o...' / EXCLUSIV

Citește și: Vasile Muraru și Valentina Fătu împart scena 7 ani:„Fără voia mea, o compar cu Nae Lăzărescu'

Citește și: Au trecut 9 ani de la moartea lui Nae Lăzărescu:”Mi-e dor să pot să nu-mi mai fie dor de tine”. Cum arată acum Marcela Avram, văduva regretatului actor

Citește și: Nicoleta Luciu s-a împăcat cu tatăl ei. Vor petrece Crăciunul împreună:„Nu mi-am mai văzut cei patru nepoței de trei ani'

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Laura Cosoi și soțului ei, după nașterea celei de-a treia fiice:„Sunt momente când se simte neglijat. Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri' / EXCLUSIV

Vasile Muraru și Valentina Fătu au mers la mormântul lui Nae Lăzărescu, la 9 ani de la moartea actorului

Vasile Muraru este un excepțional actor de comedie, iar, timp de 25 de ani, a format unul dintre cele mai haioase cupluri de actori împreună cu regretatul Nae Lăzărescu. La 9 ani de moartea sa, Vasile Muraru continuă să joace cu Valentina Fătu. Cei doi artiști, dar și alți colegi de la Teatrul Tănase, au jucat la Focșani, iar a doua zi, chiar pe 19 decembrie, când s-au împlinit 9 ani de la moartea lui Nae Lăzărescu, actorii au fost la mormântul acestuia.

'Am avut spectacol seara și ne-am dus a doua zi la mormânt, chiar pe 19 decembrie. Am fost cu Valentina Fătu, dar și cu alte colege de la teatru, cu Daniela Tănase, cu Magda Marinescu… Sunt niște persoane care se ocupă acolo, de mormânt. I-am dus o coroniță frumoasă. Am aprins și noi o lumânare și ne-am rugat pentru el. Nu-mi vine să cred, au trecut 9 ani', a declarat pentru viva.ro, actorul Vasile Muraru.

Vasile Muraru, amintire din perioada în care juca alături de Nae Lăzărescu

La 9 ani de la moartea colegului său, actorul Vasile Muraru își amintește o întâmplare petrecută la mare, pe vremea când juca alături de Nae Lăzărescu. Artistul crede că oamenii s-au obișnuit să îi vadă mereu, împreună, pe cei care fac cuplete.

'Timp de 25 de ani am jucat cu regretatul meu coleg, Nae Lăzărescu. Acum joc pe scenă cu Valentina Fătu, de aproape 9 ani de zile, de când s-a stins Nae. Lumea s-a obișnuit să ne vadă și să ne cheme împreună. Mulțumim lui Dumnezeu că ne merge bine. Am avut filmări, am făcut câte 10 texte numai pentru emisiune în ultimul timp. Și am avut șapte filmări.

Cea mai haioasă amintire care îmi vine în minte de pe vremea în care jucam alături de Nae Lăzărescu este de la mare. Eram singur, veneam de la plajă, și erau două doamne în aglomerație, așa cum este la Eforie Nord. Și, una dintre ele îi spune celei de lângă ea: 'Uite-i pe ăia doi!' Și eram doar eu. Asta, pentru că oamenii știau că unde este unul dintre noi, trebuie să fie și celălalt. Așa și cu Valentina', a mai declarat celebrul actor.

Vasile Muraru și Valentina Fătu formează un cuplu pe scenă, de 9 ani

Vasile Muraru petrece mult timp alături de partenera de scenă, iar unii au impresia că ei alcătuiesc un cuplu și în afara scenei și se uită ciudat la ei, când îi văd cu familiile lor. Actorul, care este și directorul Teatrului Tănase, ne-a povestit cum, într-un an, a fost de Revelion la Londra, iar a doua zi s-a întors pentru a susține un program la un hotel din Comarnic.

'Când mai ieșim împreună cu familiile la film sau la zilele onomastice unii se uită mirați că o vede pe Valentina cu soțul și că are ditamai băiatul. E în clasa a Vlll-a, e mai înalt ca ea. Lumea își formează poveștile ei. Noi alcătuim un cuplu pe scenă. Pe drum învățăm, pe drum repetăm, atunci când mergem în turnee.

De sărbători avem spectacole la teatru. Mulțumim lui Dumnezeu. Vom petrece acasă în familie, dar vom merge și la muncă, la teatru. Dar să vă spun una celebră, așa, cu Valentina. Într-un an, am făcut Revelionul la Londra și pe data de 1 seara eram la Hotelul Cernica de la Comarnic.

Nimeni nu ne crede. Cum să pleci de la Londra și să vii la Comarnic? Păi, ne așteptau oamenii! Nu era vorba neapărat de oboseala în sine, ci așa, de chestie, ești la Londra și în loc să rămâi, să stai să te bucuri de câteva zile, o iei iar la drum. S-a întâmplat acum vreo patru sau cinci ani', a mai declarat actorul de comedie, care este și directorului Teatrului Constantin Tănase.

Nae Lăzărescu a murit la 73 de ani

Regretatul actor Nae Lăzărescu a murit la vârsta de 73 de ani pe data de 19 decembrie 2013. Marele actor de comedie a fost înmormântat cu onoruri militare, în Cimitirul Nordic din orașul Focșani. Potrivit unor surse medicale de la vremea respectivă, Nae Lăzărescu avea o suferință cronică la ficat.

Nae Lăzărescu a făcut stand-up comedy și a vrut neapărat să lucreze la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. Actorul a devenit cunoscut, în special pentru scenetele pe care le-a jucat alături de partenerul său de scenă, Vasile Muraru.

Foto: FAcebook/arhiva personală.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter