Violeta, fiica Andreei Marin, a avut COVID-19! Vedeta, efecte secundare de la vaccin

Publicat pe

Fiica Andreei Marin a avut COVID-19, însă vedeta a făcut această dezvăluire abia recent, în cadrul unei emisiuni. Mai mult, după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului, Andreea a mărturisit că a suferit și ea de pe urma efectelor secundare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fiica Andreei Marin a suferit din cauza COVID-19 chiar în perioada Sărbătorilor, însă vedeta de televiziune a făcut această mărturisire abia recent. Andreea i-a dezvăluit lui Cristi Brancu, în emisiunea Exclusiv VIP, că fiica ei a contractat virusul la finele anului trecut. Mai mult, vedeta a mărturisit că s-a vaccinat cu Astra Zeneca, iar efectele secundare i-au creat probleme.

Violeta, fiica Andreei Marin, a avut COVID-19! Vedeta, efecte secundare de la vaccinVioleta, fiica Andreei Marin, a avut COVID-19! Vedeta, efecte secundare de la vaccin

Andreea Marin, efecte secundare din cauza vaccinului

Andreea Marin nu a făcut un secret din cauza faptului că s-a vaccinat însă abia recent a povestit despre efectele secundare cu care s-a confruntat după ce a făcut Astra Zeneca. Deși un vaccin controversat, vedeta de televiziune a ales să se vaccineze.

Am făcut primul vaccin, aștept rapelul. Am avut două zile și două nopți de stat în pat, dureri foarte puternice de mușchi, fără temperatură, ceea ce a fost foarte ciudat. Am făcut controversatul Astra Zeneca, nu a fost din acel lot', i-a declarat vedeta lui Cristi Brancu.

Citește și: Cristina Cioran, însărcinată la 44 de ani: „Ne-am dorit foarte mult un copil!”

Citește și: Emily Burghelea s-a măritat în secret. Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Laurette îl dă în judecată pe Marian Tătic după ce a acuzat-o că i-a cerut bani pentru favoruri sexuale. „Să plătească pentru tot răul făcut…

Citește și: Ce a făcut Simona Hapciuc cu banii câștigați la Survivor. Fiul ei se bucură cel mai mult

Fiica Andreei Marin a avut COVID-19 de Sărbători

Din păcate, fiica Andreei Marin a avut COVID-19 la finele anului trecut, iar mama ei a mărturisit că a contractat virusul din afara casei, atât ea, cât și iubitul ei, Adrian, testându-se de mai multe ori. Din fericire, nu s-au infectat, iar Violeta a putut fi tratată la domiciliu, deoarece a avut o formă ușoară de COVID-19.

Am avut în casă un bolnăvior, de Crăciun și Anul Nou. A fost tare vitează, a avut formă ușoară. Firește, ne-am testat de mai multe ori, am stat total separați. A luat din afara casei. A stat izolată, are ca o garsonieră a ei în casă.

Adică, dacă blochezi o parte din casă, are acolo tot ce îi trebuie. A trebuit să se descurce singură aproape 3 săptămâni, a fost foarte ascultătoare, a fost foarte curată. E o lecție și asta', a mai povestit vedeta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter