VIVA! DE NOIEMBRIE

Publicat pe

Noua ediție a revistei VIVA! o aduce în prim-plan pe Elena Băsescu alături de cei doi copii ai săi, Sofia și Traian Junior. La scurt timp de la divorț, aceasta ne-a primit în intimitatea casei sale și a acceptat să ne vorbească despre familie, grijile și planurile pe care le are. Nu rata un interviu exclusiv!

 

001-cover-noiembrie

 

Alegerile prezidențiale din America au pus populația pe jar mai mult ca niciodată. Descoperă un articol savuros despre lupta extrem de strânsă dintre Hillary Clinton și Donald Trump.

 

După ce a cucerit cu rolurile sale din „Sherlock' și „The Imitation Game', Benedict Cumberbatch a acceptat o nouă provocare, dând viață supereroului din „Doctor Strange'. Într-un interviu exclusiv, acesta ne-a povestit despre experiențele fantastice din timpul filmărilor.

 

Prințul tânăr, frumos și disponibil nu este doar un personaj de basm. În familiile regale există moștenitori care încă își caută jumătatea. Descoperă care sunt cei mai doriți burlaci regali ai lumii și ce-i ține ocupați de nu au încă iubite.

 

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și cu toții începem să ne facem planuri pentru vacanță. Însă cele mai potrivite destinații în această perioadă sunt piețele de Crăciun, unde poți găsi și cadourile perfecte pentru cei dragi.

 

Toamna se numără evenimentele mondene, iar în ediția de noiembrie ți-am pregătit șapte pagini cu cele mai hot petreceri ale lunii. Vezi pe unde au umblat și cum s-au îmbrăcat vedetele tale preferate.  Totodată, pentru a înfrunta mai bine zilele înnorate de toamnă, delectează-te cu cele șase pagini cu ținute extravagante inspirate de moda anilor 80.

 

VIVA! noiembrie este disponibilă din 1 noiembrie, la chioșcurile de ziare din București și din țară.

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă