Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț, scandal de proporții în direct: „Eu am sabotat-o...”

Publicat pe

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț au avut parte de un nou scandal de proporții, în timpul unei emisiuni filmate în direct. Totul a pornit de la o serie de colaje muzicale, iar cele două au trecut la atac, în ciuda faptului că sunt rude. Deși Vlăduța Lupău i-a botezat copiii Georgianei, pare că solistele au uitat acest lucru și au ajuns rivale de temut, din prietene la cataramă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț au ajuns la un nou scandal de proporții, iar cuvintele grele pe care cele două și le-au aruncat au fost transmise în direct. Ambele sunt cântărețe de succes, dar pasiunea comună pare că, în loc să le unească pe Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț, le-a dezbinat total. Două dintre melodiile pe care Georgiana Lobonț era pregătită să le lanseze apar, în mod surprinzător, și în cel mai recent colaj al Vlăduței Lupău.

Citește și: Florin Călinescu a jignit-o pe Vlăduța Lupău, la Românii au Talent: „Cine p..a mea e?” Ce replică i-a dat Andra

Citește și: Alin Sălăjean de la Survivor, dezvăluire neașteptată despre Vlăduța Lupău

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor, jignit de Armin Nicoară. Declarații neașteptate despre Faimos

Citește și: Vlăduța Lupău a fost în comă, după un accident de mașină: „Fratele meu a văzut că nu mișcam'

Georgiana Lobonț este cea de la care a pornit scandalul, pentru că a declarat în emisiunea Acces Direct că Vlăduța Lupău ar fi lansat albumul mai devreme în mod intenționat. În disputa celor două a intervenit și Florin Pește, producătorul cu care Georgiana a înregistrat melodiile buclucașe. Cei doi sunt de părere că Vlăduța Lupău ar fi programat în mod intenționat lansarea pieselor înainte de Georgiana Lobonț, pentru a-i face rău finei sale. Întreaga discuție s-a încheiat cu replica Georgianei Lobonț, vizibil dezamăgită: „Mi-ai trimis notificare și tu ești nașa copiilor mei…' Ce și-au spus cele două?

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț, scandal de proporții în direct: „Eu am sabotat-o...'Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț, scandal de proporții în direct: „Eu am sabotat-o...'

Georgiana Lobonț, primele declarații despre noul scandal cu Vlăduța Lupău: „Sigur e ceva premeditat'

„Ea mi-a botezat copiii. Îmi vine să râd acum când aud. Mă deranjează. Mă doare că relația pe care am avut-o s-a stricat și a ajuns în acest prag de supărare și de dușmănie.În momentul când a lansat exact aceleași piese de care vorbeam și eu, m-a deranjat și m-a întristat. Ziceam că sigur e ceva premeditat să pic prost în fața oamenilor, dar mi-a trecut. Piesele nu sunt nici ale mele, nici ale ei, sunt ale marilor artiști. Fiecare dăm câte o interpretare unică.

Sunt două piese care se regăsesc și în colajul ei și în colajul meu. Ce să zic? Le-am pregătit de mult. Nu m-am așteptat la asta. Să le înmoi setea de curiozitate fanilor, le-am pus câteva versuri și oamenii știau deja.Primisem multe mesaje, că a postat piesa înaintea mea, exact ce era și pe colajul meu. Ea tot anunța că va fi bomba bombelor, dar, Doamne ferește, nu m-am gândit. Fiecare o să le cântăm în felul nostru.

Nu vreau să o acuz. Mi-ar plăcea să nu concurăm. Decât să ne certăm, mai bine să ne unim. Sincer, dacă erați în postura mea, la fel se întâmpla.Ea a spus că nu crede în coincidențe că eu am sabotat-o. Eu filmam deja colajul marți. Dacă voiam să îi fac rău postam deja colajul', a declarat Georgiana Lobonț, despre Vlăduța Lupău, întețind zvonurile unui scandal de proporții.

Vlăduța Lupău a intervenit! Ce a spus despre fina sa, Georgiana Lobonț

„Îmi pare rău de toată țigănia care se întâmplă. Eu am pregătit acest colaj în urmă cu câteva luni. Și dânsul are licențele la melodii. Și eu am contractele plătite, cumpărate. Eu am pregătit totul cu mult timp înainte. Nu ai cum să chemi elicopterele, fachirii decât cu mult timp înainte.

Eu din ce am văzut orchestrația, vioara nu erau puse. Mă atacă indirect întotdeauna. Cânt de la 4 ani și am fost băgată în scandaluri de un an de zile.

Dacă eu am avut niște piese pot să spun că alții au luat piese de la mine, dar nu atac pe nimeni. Dezamăgirile le avem fiecare, nu trebuie să le expunem public. Oamenii ăștia nu au avut tupeul sau buna creștere să mă sune în viața lor', i-a spus Vlăduța Mirelei Vaida, despre Georgiana Lobonț.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter