Wanted! Cine a pus-o pe Madonna pe lista neagră?

Publicat pe

A fost condamnată de Vatican, a căzut în dizgrație în fața întregii lumi, s-a sărutat cu Britney Spears și Christina Aguilera la o oră de maximă audiență, iar acum se află sub lupa FBI-ului și a Secret Service-ului.

O singură persoană poate fi capabilă de toate acestea: Madonna!

Dacă Women’s March poate fi considerat unul dintre cele mai impactante evenimente de început de 2017, prezența Madonnei a reușit să-l eclipseze prin speech-ul ei exploziv. Mai precis printr-o singură frază: „(…) m-am gândit serios să arunc în aer Casa Albă!'

Autoritățile americane au considerat de cuviință să o pună sub supraveghere pentru instigare la violență, iar o parte dintre personalitățile care au susținut marșul au criticat-o virulent pe Madonna  pentru ieșirea ei, considerând-o o amenințare la viața președintelui.

Diva pop a încercat să clarifice situația într-o postare pe Instagram, în care susține că fraza i-a fost luată din context și că discursul ei a punctat pe un îndemn la iubire, pe care nu l-a luat nimeni în seamă.

Alexandra Zărnescu

Foto: Hepta

 

Wanted! Cine a pus-o pe Madonna pe lista neagră?Wanted! Cine a pus-o pe Madonna pe lista neagră?

Vezi discursul Madonnei:

Citește și:

http://www.viva.ro/flash-news/madonna-nu-se-dezminte-vezi-ce-anunt-facut-material-girl-pe-instagram-cu-ocazia-investirii-lui-donald-trump-2387247

http://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/madonna-discurs-despre-misoginism-si-sexism-la-billboard-women-music-2384550 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter