Actorul Costin Mărculescu, devenit faimos în adolescență pentru rolul din filmul „Liceenii” și o figură cunoscută a lumii mondene, a încetat din viață, trupul său fiind descoperit miercuri, 10 iunie 2020, în apartamentul său, în stare avansată de putrefacție.

  • Data nasterii 29.06.1969
  • Data decesului 10.06.2020
  • Locul nasterii Craiova
  • Culoarea ochilor căprui
  • Copii un fiu
  • Mariaje/Relatii A fost căsătorit cu Ella Nae
  • Facebook Vezi profilul
  • Instagram Vezi profilul

 

Costin Mărculescu studii


Costin Mărculescu s-a născut pe data de 29 iunie 1969 la Craiova. A absolvit Academia Națională de Teatru si Film I.L. Caragiale promoția 1989-1993.

Costin Mărculescu carieră

Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV: Misiune specială' și Ecaterina Teodoroiu', iar în Cinematografie în 1985 în filmul regizoarei Cristiana Nicolae Al patrulea gard lângă debarcader'. În 1986 a avut șansa fie distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie, în regia lui Nicolae Corjos, celebrul Liceenii', alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu etc.

Actorul a colaborat cu mai multe teatre, susținând peste 2000 de spectacole în țară și în străinătate, și jucândalături de mai actori ca Florin Piersic, Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele etc.

Pe 30 mai 1999, a pus bazele Școlii Artistice de Modelling și Dans Sportiv Compania de Manechine și Fotomodele Costin Mărculescu. De-a lungul vieții fost invitat în sute și sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune, în calitate de actor sau cântăreț.

Actorul a scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

Costin Mărculescu familie

Despre familia lui Costin Mărculescu se știu puține lucruri – acesta mai are o soră, iar tatăl său a împlinit recent 82 de ani. Actorul a fost căsătorit, pentru scurtă vreme, cu Ella Nae, în 2014, legătura lor, marcată de scandaluri relatate pe larg la televiziuni ți în presă, terminându-se la scurt timp.

Costin Mărculescu are însă un fiu, acesta aflând abia în 2015 că era tatăl unui băiețel în vârstă de 5 ani, rezultat din relația pe care a avut-o cu Samira, un fost manechin care a emigrat în Australia, la scurt timp după ce relația lor a luat sfârșit. La vremea respectivă, actorul își dorea să-și refacă viața alături de mama fiului său, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. Actorul a murit singur și îngropat în datorii, vegheat doar de câinele său, Maxy, actorul fiind găsit fără suflare în casă după ce vecinii, alertați de urletele animalului, au chemat Poliția.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter