Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, cu o carieră de 15 ani pe sticlă, dar şi o prezenţă populară în concursurile autohtone de Miss, pe vremea când era o adolescentă. De altfel, debutul său în televiziune a avut loc în urma concursului „Model of the Universe 2004”, unde a castigat premiul presei, care a constat într-un curs de pregătire în televiziune din partea B1 TV.

  • Data nasterii 17.04.1986
  • Locul nasterii Oradea
  • Inaltime 1.70 m
  • Greutate 49 kg
  • Culoarea ochilor verzi
  • Copii Un băiat pe nume Zian Ioan Neacşu.
  • Mariaje/Relatii Este căsătorită cu Andrei Neacşu.
  • Facebook Vezi profilul
  • Instagram Vezi profilul

Ilinca Vandici studii

Ilinca Vandici a visat dintotdeauna să lucreze în televiziune şi să joace în filme și consideră că meseria a ales-o pe ea și nu invers. Era la liceul pedagogic din Oradea, câștigase titlul de Miss Boboc și încurajată de tatăl ei, care i-a spus: „Te duci să câştigi! Nu să iei locul doi, trei, cinci!', Ilinca a venit în Bucureşti. Şi n-a mai plecat!

A urmat cursurile Universităţii Româno-Americană, secţiunea management-marketing, iar mai apoi şi-a trecut la CV şi un master în Managementul Strategic al Firmei, tot la Universitatea Româno – Americană.

Cariera Ilincăi Vandici

Ilinca şi-a început cariera în televiziune la postul B1 TV, unde a prezentat rubrica Meteo' şi emisiunea Esentze'. În 2007, s-a alaturat echipei Kanal D pentru a prezenta emisiunile Bulevard' şi Magic Taxi'.

Au urmat o serie de emisiuni la alte posturi de televiziune, precum „Ministerul de Secrete” şi „Stele sub lupă'de la Antena 2. Ilinca Vandici construindu-şi pas cu pas o carieră solidă în lumea televiziunii. A cochetat şi cu actoria, în 2011 făcând parte din distribuţia telenovelei Narcisa salbatică' şi, mai apoi, filmul „Jocul'.

În vara anului 2014, Ilinca a revenit la Kanal D pentru a fi gazda emisiunii O iubire de-o vară', alături de Liviu Varciu.

După aceea a prezentat show-ul D-Paparazzi', la Kanal D.

Momentan, Ilica Vandici prezintă emisiunea „Bravo, ai stil!', la Kanal D.

Familia Ilincăi Vandici

Ilinca Vandici s-a căsătorit cu afaceristul Andrei Neacşu, chiar de Paşte în 2017, după doi ani de relaţie. Cununia civilă a avut loc în mare secret în Tunari, localitatea în care cuplul locuieşte. Cel care a oficiat ceremonia e chiar socrul vedetei, care e primar acolo.

Prezentatoarea TV a născut pe 23 iulie 2017 un băiat, fiul ei cu Andrei Neaşcu fiind botezat Zian Ioan Neacşu.

Moderatoarea de la Bravo, ai stil!' s-a căsătorit religios pe 15 octombrie 2017. 

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter