Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a fost unul dintre cei mai talentați și în egală măsură controversați designeri. Carieră și viață lui au cunoscut atât gloria, cât și eșecul, dar niciodată nu s-a îndepărtat de marea să dragoste: modă.

Răzvan Ciobanu studii:

A început Facultatea de Arte Plastice din București, dar după un an s-a mutat la facultatea omoloagă din Timișoara, de unde s-a mutat înapoi în București după un an și jumătate. Reîntors, însă, a ales secția Pictură, pe care a abandonat-o, astfel că Răzvan Ciobanu a renunțat la studiile universitate în anul IV și nu și-a luat niciodată Licență.

Răzvan Ciobanu carieră

Răzvan Ciobanu și-a descoperit pasiunea pentru modă în copilărie, mărturie stand hainele distruse ale mamei sale, cărora a decis să le dea o formă nouă cu foarfeca. A fost pe bună dreptate un copil-minune al modei, la vârstă de 19 ani având prima să prezentare de modă. În anul 2007, a participat alături de Irina Schrotter și de alți designeri din toată lumea la expoziția internațională de design vestimentar The Train, ce a avut loc la New York. Colecția să primăvară/vara din 2009, Rochia, o adevărată desfășurare de forțe, cu nu mai puțîn de 70 de rochii de seară, a fost cea care i-a consolidat renumele în lumea modei. Carieră să nu a fost, însă, una lineară, fiind întreruptă de o depresie severă și de faliment în 2010. Cu toate acestea, în câțiva ani Răzvan Ciobanu s-a repus pe picioare, întorcându-se în viață publică atât că designer, cât și că vedetă tv. Răzvan a făcut parte, alături de Maurice Munteanu, Iulia Albu și Raluca Bădulescu, din juriul emisiunii „Bravo, ai stil”, sezoanele 1, 2 și 3.

 Răzvan Ciobanu viață personală

Designerul a fost unul dintre cele mai deschise vedete în a vorbi despre orientarea sexuală. Cea care l-a întrebat prima dată dacă este atras de bărbați a fost Mihaela Rădulescu, după cum a mărturisit creatorul de modă într-un interviu. Cea mai cunoscută relație a sa a fost cea cu Marius, de profesie medic, încheiată în 2018 cu scandal, după șase ani de relație presărați inclusiv cu violență fizică din partea partenerului.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Răzvan Ciobanu
Data nasterii 28.01.1976
Data decesului 29.04.2019
Culoarea ochiilor căprui
Mariaje/Relatii  
necăsătorit