Ajunsă în atenția opiniei publice din postura de iubită a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase a devenit rapid unul dintre cele mai controversate personaje. Iată cine este tânăra și cum a ajuns în anturajul omului politic, cu 30 de ani mai în vârstă decât ea.

  • Data nasterii 29.09.1992
  • Locul nasterii București
  • Culoarea ochilor Căprui
  • Mariaje/Relatii Irina Tănase are o relație cu Liviu Dragnea

Irina Tănase studii


Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice. Tânăra vorbește trei limbi străine: engleză, franceză, spaniolă.

Potrivit wowbiz.ro, Irina Tănase, absolventă a Colegiului Național Elena Cuza din Capitală, a fost o elevă destul de studioasă, care a obținute note măricele la examenul de Bacalaureat susținut în 2011. La proba scrisă la Limba și Literatura Română tânăra a luat nota 8.8, la Matematică a obținut 7, 45, la Biologie a luat 9,1, iar la Limba Engleză a obținut calificativul B2.

Cariera Irinei Tănase

Irina Tănase și-a început cariera la Asesoft, compania cu activitate predominantă în domeniul IT, aparținîndu-i lui Sebastian Ghiță, fost membru al social-democraților. Ulterior a devenit consiliera lui Andrei Dolineaschi, membru PSD și fost secretar general al partidului. Spre finalul anului 2013, la 21 de ani, tânăra s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de asistentă a lui Liviu Dragnea, după ce inițial s-a făcut remarcată participând ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013.  În declarația de avere din anul 2016, Irina Tănase a menționat venitul anual de 24.122, obținut din salariul de la Ministerul Dezvoltării și a declarat că nu deține autoturisme și apartamente. Nu se știe dacă între timp a ajuns să ocupe vreo funcție oficială în partid, însă conform declarațiilor făcute chiar de Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este implicată în organizarea unor campanii umanitare.

Familia Irinei Tănase

Despre familia Irinei Tănase se cunosc puține informații, însă, potrivit Realitatea TV, părinții ei s-au pensionat în 2016, după cariere în domeniul de stat: tatăl a lucrat ca electrician la Penitenciarul Rahova, în timp ce mama sa a lucrat ca asistentă medicală în același loc. Irina Tănase are cu Liviu Dragnea o relație care, potrivit declarațiilor acestuia, s-ar îndrepta spre căsătorie.

 

 

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter