Feli a vorbit despre sarcină la VIVA! Party 2018: ”Încă nu conștientizez…”

Publicat pe de Oana Popoiag

Feli a fost una dintre cele mai cool apariții la VIVA! Party 2018, dar curiozitatea noastră nu s-a limitat doar la a afla ce ținută poartă. Artista, extrem de discretă cu sarcina aflată la început, ne-a povestit cum se simte și ce emoții i-a declanșat vestea că va avea un copil.

Deși avea o seară plină și se îndrepta către un concert, Feli, însărcinată cu primul copil, a onorat invitația la VIVA! Party 2018. Artista nu a dorit să dezvăluie în câte luni este însărcinată, însă ne-a povestit  cum a luat-o prin surprindere marea veste și cum se simte în acest moment: 'Foarte bine facem. Cred! Suntem un pic amețiți așa, ca la început, că acum ne cunoaștem. (…) Oricum, nu conștientizez multe din ce mi se întâmplă, îmi văd de concerte, de studio.'

Evenimentul grandios a fost posibil grație sponsorilor și partenerilor noștri. Așadar, mulțumim: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow!

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Floraria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO!

Foto: Dan Borzan

Citește și:

Andreea Esca la VIVA! Party 2018: 'Nu este chiar atât de ușor să faci poze, deși lumea așa crede.'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter