Stephan Pelger comentează ţinutele de la VIVA! Party 2018: "Am văzut puţine naşe, puţine sarmale"

Publicat pe

Stephan Pelger comentează ţinutele de la VIVA! Party 2018. Designerul român a participat la evenimentul cel mai aşteptat din an şi a analizat felul în care vedetele au ales să se îmbrace. Iată declaraţiile uimitoare făcute de acesta exclusiv pentru VIVA!

Prezent la marea petrecere VIVA!, Stephan Pelger a socializat, dar a şi observat ce haine au purtat doamnele, dar şi domnişoarele. A făcut şi declaraţii tăioase!

„Am fost plăcut surprins în ceea ce am văzut în seara aceasta. Am văzut puţine naşe, puţine sarmale. Am văzut femei moderne, femei care ştiu să pună în valoare un outfit. Nu au respectat toate dress code-ul, vor fi întotdeauna şi nu putem să le judecăm pentru asta. O rochie lungă poate să intre şi în categoria de cocktail, dacă este într-un fel foarte simplu. „, ne-a spus în exclusivitate designerul.

Urmăriţi clipul până la final pentru a vedea top 3 ţinute!

 

Anul acesta, VIVA! a împlinit 19 ani

Vedete din televiziune, muzică, film și modă își dau întâlnire an de an la cel mai așteptat eveniment monden al anului: petrecerea VIVA! Ajunsă anul acesta la cea de-a 19 ediție, petrecerea VIVA! are o tradiție greu de egalat, fiind evenimentul care aduce la un loc cele mai populare vedete.

Citește și: Cele mai sexy ținute de la VIVA! Party 2018

Evenimentul grandios a fost posibil grație sponsorilor și partenerilor noștri. Așadar, mulțumim: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow!

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Floraria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO!

 

Stephan Pelger comentează ţinutele de la VIVA! Party 2018: "Am văzut puţine naşe, puţine sarmale"Stephan Pelger comentează ţinutele de la VIVA! Party 2018: "Am văzut puţine naşe, puţine sarmale"
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter