Cum vor fi afectate zodiile de eclipsa de lună din 16 mai 2022

Publicat pe

Cum vor fi afectate zodiile de eclipsa de lună din 16 mai 2022. Anul acesta, vom avea parte două eclipse de lună totale, iar prima va fi pe 16 mai. Următoarea va avea loc pe 8 noiembrie. Iată cum vor fi afectați nativii zodiacului de schimbările astrale ce-și vor face simțită prezența odată cu apariția Lunii sângerii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum vor fi afectate zodiile de eclipsa de lună din 16 mai 2022. Eclipsa de lună, sau Luna sângerie, va fi prima dintre cele două eclipse totale de lună ale acestui an. Aceasta se va produce în noaptea de 15 spre 16 mai, la ora 4.31, când luna se va apropia de apus. În afară de spectaculozitatea fenomenului, vor apărea, evident, și unele schimbări pe plan astrologic. Iată cum vor fi afectați nativii zodiacului de eclipsa de lună!

Cum vor fi afectate zodiile de eclipsa de lună din 16 mai 2022. Berbec

Berbecii vor avea o energie incredibilă începând cu data de 16 mai, zi din care le va deveni mult mai clar ce au de făcut în viitor. Mai mult, acești nativi vor reuși să-și facă mai bine înțelese dorințele, iar atitudinea lor deschisă și empatia de care vor da dovadă îi vor cuceri pe cei din jur.

Taur

Apar schimbări și pentru Tauri, care ar putea avea parte de câteva dezamăgiri în această perioadă. Iar asta deoarece vor fi puși pe cheltuială, deși nu e cea mai propice perioadă pentru investiții de niciun fel. Cu puțină atenție însă, nativii Taur ar putea trece cu bine peste această încercare. Nu în ultimul rând, pot apărea probleme și în sectorul dragostei, mai ales că în această perioadă pentru unii nativi s-a cam umplut paharul!

Gemeni

Cum vor fi afectate zodiile de eclipsa de lună din 16 mai 2022. Dacă până acum au avut parte de singurătate sau chiar de eșecuri sentimentale, Gemenii vor fi avantajații astrelor din punct de vedere amoros. Chiar și cei care nu prea mai cred în iubire vor avea surpriza să-și schimbe opiniile, deoarece Cupidon stă la pândă.

Citește și: 4 zodii care au o atitudine autoritară

Citește și: Ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie

Citește și: Cea mai inteligentă zodie feminină

Citește și: 4 zodii care au parte de cele mai multe eșecuri în viață

Rac

Familiștii Raci se vor implica și mai mult ca de obicei în viața de familie. Creativi și plini de energie, acești nativi vor fi o inspirație pentru cei din jur și vor reuși să rezolve probleme aparent fără rezolvare. Mai mult, în această perioadă Racii vor lua cele mai potrivite decizii, atât pentru ei, cât și pentru membrii familiei.

Leu

Pentru Lei va începe o perioadă a descoperirii de sine și nu numai. Aceștia vor da dovadă de empatie și se vor implica, vrând-nevrând în rezolvarea unor probleme apăsătoare pentru alții. Asta îi va ajuta să câștige un capital de simpatie, dar și de încredere fără precedent și, prin urmare, să lege prietenii noi și să întărească relațiile de familie.

Fecioară

Fecioarele ies din anonimat și încep să socializeze cu mai mult curaj. De asemenea, încep să prindă încredere în propriile forțe, dar și în ceilalți. Devin mai puțin circumspecte, mai sigure de ele, dar și mai prietenoase cu cei din jur și mai concesive. Nu în ultimul rând, asta le-ar putea aduce și o nouă poveste de dragoste.

Balanță

Cum vor fi afectate zodiile de eclipsa de lună din 16 mai 2022. Acestori nativi eclipsa de lună le va aduce schimbări de bun augur pe plan personal. Se vor bucura de un boost de energie, iar asta le va da dorința de a-și trăi viața din plin, fără să se implice neapărat în relații serioase sau de lungă durată. Urmează o perioadă de răsfăț personal, din care vor lua tot ce-i mai bun.

Scorpion

Scorpionii nu-și vor pierde nicio clipă spiritul intuitiv și nici logica de fier în această perioadă, așadar vor trece, ca de obicei, totul prin filtrul gândirii. Ba chiar vor da dovadă de și mai multă prudență. Iar asta îi va ajuta să observe cu atenție tot ce-i înconjoară și să nu se lase atrași de superficialitate.

Săgetător

Cum vor fi afectate zodiile de eclipsa de lună din 16 mai 2022. Începând cu această zi, Săgetătorii vor avea parte de o perioadă foarte bună, totul e să știe să fie mai îndrăzneți și să știe ce să ceară de la viață. Acești nativi trebuie să profite din plin de această perioadă fastă din viața lor și să dea dovadă de mai mult curaj, atât în ceea ce privește viața profesională, cât și cea amoroasă.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn urmează o perioadă destul de dificilă, dat fiind că vine „payback time”. Anumite greșeli din trecut vor reveni în atenție în această perioadă în care Mercur este retrograd, așa că vor trebui să dea socoteală pentru ele. E o lecție care însă le va folosi pe viitor…

Vărsător

Vărsătorii vor simți nevoia de schimbare în această perioadă, iar modificările vor fi pe toate planurile. De la renovări în casă, în grădină și până la schimbări de look și de garderobă sau vacanțe în locuri pe care nu le-au vizitat niciodată.

Pești

Mai deschiși spre dialog ca de obicei, Peștii vor comunica mai mult ca de obicei începând cu data de 16 mai. Vor apărea schimbări la nivel de dialog atât în relația cu partenerul, cât și în viața profesională, în special dacă sunt deciși să-și schimbe jobul.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter