Gest înduioșător al unui pensionar de 87 de ani! Și-a donat economiile unui spital, pentru a sprijini lupta împotriva COVID-19: "Statul suntem noi, trebuie să ajutăm la necaz"

Publicat pe

În plină pandemie de coronavirus auzim și vești bune, care ne topesc inimile! Și tocmai acum, în vremuri grele realizăm că există oameni cu un suflet de aur, generoși, plini de recunoștință, care se gândesc preocupați la bunăstarea celor din jur. Este și cazul unui pensionar în vârstă de 87 de ani, care a decis să ofere tot ceea ce are pentru a veni în sprijinul spitalelor, în această perioadă extrem de dificilă.

Mircea Ionescu, care trăiește de 70 de ani în Cugir, jud. Alba, și-a donat toate economiile spitalului din localitate. Bătrânul reușise să strângă 10.000 de lei și toți banii i-a oferit asociaţiei spitalului pentru achizișionarea de materiale şi echipamente de protecţie, în vederea combaterii COVID-19.

Citește și: Papa Francisc, gest impresionant pentru România, în plină pandemie de coronavirus.Ce donație a făcut Suveranul Pontif pentru bolnavii de COVID-19 din Suceava

Bărbatul povestește că soția sa a fost grav bolnavă, a fost internată în mai multe spitale din țară și în aceeași manieră în care statul i-a acordat o mână de ajutor, dorește acum să întoarcă favoarea și să ajute la necaz, notează digi24.ro.

„Mă numesc Ionescu Mircea, am 87 de ani. Sunt de 70 de ani în Cugir, am lucrat la Uzina Mecanică. Am avut soţia bolnavă, a fost internată în multe spitale şi centre de recuperare din ţară. Ne-a ajutat foarte mult statul şi pentru asta noi îi foarte mulţumim şi noi trebuie să mulţumim statului, să ajutăm la necaz. Statul suntem noi', a spus Mircea Ionescu.

Primarul Adrian Teban a anunțat că bărbatul a făcut donația la începutul lunii aprilie.

Citește și: Cel mai nou simptom asociat cu noul coronavirus, localizat la mâini și la picioare.Medicii explică exact cum se manifestă: „Se pare că virusul poate…”

„Doresc să îi mulțumesc public în numele celor care vor beneficia. Mulțumiri tuturor celor care au sprijinit cu diverse sume activitatea personalului medical din spital. Fiecare om contează, fiecare bănuț ajută', a scris edilul pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Captura YouTube

Citește și: Epidemiologul Geza Molnar vorbește despre dispariția noului coronavirus în România, însă avertizează că va reapărea în câteva luni:”Trebuie să fim atenţi la focarele familiale”

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter