Mercur retrograd în Vărsător. Cum va fi afectată fiecare zodie

Publicat pe

Începând cu 31 ianuarie 2021, ne vom „bucura” de efectele lui Mercur retrograd în Vărsător. Cu ce provocări vine Mercur retrograd în Vărsător pentru fiecare zodie și ce lecții avem de învățat în următoarele trei săptămâni, perioadă pe care astrologii o consideră deloc ușoară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dacă în 2020, Mercur a fost retrograd numai în semne de Apă (activând sfera emoționalului), în acest an o va face doar în semne de Aer (activând zona mentală). Aceasta este prima retrogradare a lui Mercur din acest an, urmând încă două etape în 2021, respectiv 29 mai în Gemeni și 27 septembrie, în Balanță.

Ce simțim când Mercur este retrograd

Când Mercur este retrograd în semnele de aer, te poți confruntă cu o stare de confuzie în ceea ce privește gândirea și comunicarea. Semnele de Aer sunt foarte sociabile și raționale. Seria lui Mercur retrograd în aceste zodii ne da însă și oportuntiatea de a apasă butonul de reset' al modului în care gândim și interacționăm cu ceilalți. Ne poate învață să fim mai înțelepți când folosim cuvintele, să fim mai profunzi în ceea ce privește relațiile și parteneriatele, potrivit sfatulparintilor.ro.

Mercur retrograd aduce oportunități în 2021

Când Mercur va fi în retrogradare, este un timp ideal să evadezi, să gândești mai mult în loc să faci, să reflectezi în loc să reacționezi. Avem nevoie să apăsăm pe un buton de pauză sau poate chiar să privim în spate, să revedem, reanalizăm, revizitam, redecidem în părți din viață noastră unde e nevoie de o reajustare.

Ce să NU faci când e Mercur retrograd

Lasă pe mai târziu, după ce se încheie mișcarea retrogradă, contractele importante de semnat, aranjamentele de mare miza pentru un nou început. Datorită acestui Mercur retrograd, februarie este o luna superbă pentru romantism și creativitate, să îți ajustezi la detaliu visele, să faci muncă din inspirație și să finalizezi proiecte minunate (NU să le începi).

Cum afectează Mercur retrograd în Vărsător fiecare zodie

Berbec

Dacă ai probleme cu somnul sau nu te poți concentra ca înainte, să știi că de vină este Mercur retrograd. Vrei să spui una și iese alta sau întârzii? Cosmosul vrea să încetineșți ritmul. Oprește-te din a împinge orice tot înainte în martie. Ia-ți momente să mănânci, să te rogi, să iubești, să dormi, să te uiți liniștit la un film pe gustul tău, să meditezi și să îți vindeci sufletul.

Taur

Februarie și acest sezon retrograd este șansa ta să te reconectezi cu o gașcă veche, să îți reamintești de clipe bune de demult și să revezi unele vise bune și vechi pentru ceva ce să faci în viitor. Este momentul perfect să scoți visele din sertar, să le duci la îndeplinire, să nu mai amâni planurile alea vechi, să nu mai reprogramezi întâlnirile cu prietenii, să vizitezi locul acela pe care dorești să-l vezi de atâta timp.

Ai să vezi că, după ce trece această etapă, bucățile se vor reașeza și te vei simți mult mai inspirat și băgat în priză, după această reconectare cu acea parte plăcută a trecutului tău de unde îți iei energia de a-ți porni visul.

Gemeni

Programări, termene limita și poate dispozitivele tale electrice sau electronice date peste cap, făcându-ți viață profesională mai dificilă, iată ce poate apărea la ține în acest tranzit. Tocmai bine că să te oprești și să te uiți dacă te îndrepți în direcția bună.

Încetinește ritmul și reviziteaza-ți vechile obiective. Fii sigur că ești pe calea bună mai întâi. Rămâi calm și încrezător, orice frustrare va trece.

Rac

Mergi înăuntrul tău și reflectează unde te afli și încotro ți-ar plăcea să mergi, să vizitezi, să te îmbogățești din aceste experiențe pe viitor. Deocamdată însă, ignoră lumea exterioară și visează cu ochii deschiși spre următoarele tale destinații.

Fii atent unde călătorești în această perioada, atenție pe aspectele legale și la media, pentru că pot fi erori de comunicare.

Citește și:

Cele mai mincinoase femei, în funcție de zodie. Semnele care le dau de gol

Zodii imposibil de mințit. Sunt mereu cu ochii în patru și nu pot fi duse cu vorba!

Cele mai bune amante în funcție de zodie. Femeile care au toți bărbații la picioare

Leu

Mercur retrograd în Vărsător te va ajută să îți aduci la lumina și poate chiar să împărtășești unele secrete și poate vei deveni curios pentru viață din așternuturi. Și aspectele de bani sunt fierbinți acum și trebuie să fii atent în mod deosebit la cardul bani, la împrumuturi bancare sau la cumpărături nesăbuite.

Fecioară

Pentru tine, este un Mercur retrograd clasic din seria revenirilor vechilor iubiri sau gânduri, amintiri, decizii despre vechi iubiri, indiferent dacă persoană în cauza mai e sau nu în prezentul tău.

Și iată cum dintr-o dată te trezești din nou cu acel sentiment care îți reamintește cum te simțeai când erai prin preajma unei anumite persoane.

Balanță

Tentru tine, este despre a te face să simți conexiunea această psihosomatică, un model în care carnea și spiritul sunt întrețesute armonios. Ia perioada această pentru a te uită mai adânc la orice simptom pe care l-ai avea sau la o problema de sănătate, în special dacă e ceva ce te-a deranjat de ceva timp.

Deși energia îți poate fi mai scăzută, preocuparea este să ai vibrația zilnică mai ridicată, fapt ce îți ajută și corpul fizic și întreagă stare de bine.

Scorpion

O veche flacăra de iubire își poate face apariția în mintea ta și pune stăpânire pe imaginația ta, declanșând o întreagă paradă de fantome mentale despre cum ar fi fost dacă.

Nu e vremea să începi nimic nou din ce visezi și să te și aștepți să meargă fără asperități, deci evita să îți expui inima la vedere.

Săgetător

Ție îți place mult să călătoreșți, cu fapta și cu gândul, dar deși această îți este tendința, Mercur retrograd are abilitatea să strice planuri de călătorie că nimeni altul.

Oricât de mult nu îți place, ia în calcul că Universul îți transmite că nu e timpul potrivit acum pentru bagaje și bilete. Chiar dacă ești neliniștit, dornic de noi aventuri, păstrează-ti banii pentru alte perioade de plimbări.

Este un bun timp să te reconectezi cu rădăcinile tale, să revii la un vechi vindecător sau terapeut!

Capricorn

Acum e momentul să pui amprenta ta de final pe unele proiecte artistice, inclusiv de marketing sau de scris sau orice altceva ce ai vrea să împărți cu lumea.

Fii atent la secrete și la minciuni. Verifică-ți mailurile de două ori înainte de a le trimite, ai putea adaugă pe cineva accidental care nu ar trebui să citească.

Vărsător

Ascultă acea voce interioară care îți spune ce are valoare reală pentru ține. Cercetează piață dacă nu decide nimic până în martie. Folosește februarie că să visezi la surse noi potențiale de venit și că să găsești noi idei.

Vei ieși din perioada cu un plan solid care va fi pus în practică cu ușurință începând cu martie.

Pești

Comunicările eronate se pot îndrepta spre ține, făcându-te să simți că mai bine nu spuneai ce ai spus sau acuzându-te pentru ceva de care nici nu știai. Menține-ți un profil discret și mai retras și stai departe de dispute.

Nu îți prea plac lecțiile de viață născute din confruntarea cu realitatea, ție îți place să trăieșți mai mult în lumea de poveste și vis pe care ti-ai construit-o, potrivit sfatulparintilor.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter