Cele mai mincinoase femei, în funcție de zodie. Semnele care le dau de gol

Publicat pe

Bărbații caută sinceritatea atunci când își doresc o relație. Însă, există câteva zodii care apelează foarte des la minciuni pentru a-și atinge scopul. Chiar și femeile care par cinstite și de încredere pot apela la astfel de tertipuri. Astăzi îți explicăm care sunt nativele duplicitare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Femeia Taur

Femeia Taur se minte chiar și pe ea însăși. Îți spune în față că nu o impresionează nimic, doar pentru a ascunde ceea ce simte cu adevărat. Mai poate apela la minciuni ca să își ascundă gelozia sau pentru a masca lenea. Dacă aruncă banii pe lucruri inutile, nu va ezita să te mintă în față. Face orice pentru ca cei din jur să aibă o imagine ideală când vine vorba despre viața ei, conform Diva Hair.

Femeia Gemeni

Este recunoscută drept cea mai duplicitară zodie din horoscop. Nu știi niciodată când spune adevărul sau te minte verde-n față. Se acoperă cu vorbe frumoase atunci când vor să își acopere întârzierile. Își încalcă adesea promisiunile și găsesc ușor scuze pentru aceste situații. Femeia Gemeni doră să înflorească poveștile pentru a părea mai interesantă în ochii celorlalți.

Citește și: Horoscop medical. La ce boli ești predispus în funcție de zodie și ce leacuri ți se recomandă

Citește și: Cele mai bune amante în funcție de zodie. Femeile care au toți bărbații la picioare

Citește și: Ce viciu ai în funcție de zodie. Ce zodii au probleme cu alcoolul, cine este dependent de sex sau de jocuri de noroc

Femeia Fecioară

Este o fire perfecționistă, dar uneori pretind că fac totul corect, observând însă greșelile celorlalți. Preferă ca lucrurile să fie în ordinea dorită, dar se preface că nu o afectează atunci când cei din jur nu procedează întocmai. Dacă nu îi ies lucrurile așa cum își dorește, nu va recunoaște în veci că a greșit. Femeia Fecioara preferă să mintă cu seninătate că totul este în regulă.

Femeia Vărsător

Se preface că este dezinvoltă și extrovertită, dar adevărul este că ascunde multe secrete. Minte când vine vorba despre sentimentele ei. Consideră că nu trebuie să afle nimeni ceea ce simte cu adevărat. Dacă vrea să se răzbune pe cineva, țese intrigi și pretinde că nu face asta, de fapt.

Femeia Pești

Are o imaginație debordantă și adoră să exagereze. Chiar și când spune adevărul, tot strecoară și o minciună mică. Riscă să se scufunde atât de mult în imaginația ei încât să piardă din vedere realitate. Cu toate că încearcă să ascundă tot, ceilalți își vor da seama, până la urmă. Preferă să mintă decât să dezamăgească o persoană la care ține.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter