Raed Arafat a făcut anunțul îngrijorător. Ce a spus despre festivalurile care au loc la vară

Publicat pe

Raed Arafat a făcut un anunț îngrijorător. Secretarul de stat a afirmat că noua tulpină de coronavirus apărută în Marea Britanie, poate deveni predominantă în România. În acest context, organizarea de evenimente precum concerte sau festivaluri nu va mai putea fi posibilă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că ce mai probabil noua tulpină de coronavirus descoperită în Marea Britanie se va răspândi și în România. El a mai spus că noua variantă de coronavirus este mult mai contagioasă, iar că oamenii nu vor mai putea participa la concerte și festivaluri, așa cum se preconiza pentru anul 2021.

„Ştim că tulpina nouă poate deveni predominantă în România. Ştim că este mai agresivă, în termeni de contagiozitate. De aceea, trebuie să fim foarte atenţi cu măsurile de reluare a activităţii.
S-a supărat pe mine cineva că am zis: ‘Atenţie, că nu e sigur că veţi putea organiza la vară concerte cu zeci de mii de oameni.’ Imediat a ieşit cineva de la Cluj să comenteze că Arafat nu se pricepe la industrie. Aşa e. Mă pricep mai mult la medicină. Au început să anunţe deja vânzarea de bilete. Şi noi nici nu ştim cum o să fie la vară. Şi o să ajungem la situaţia în care o să fie discuţii, o să fie scandal. ‘Cine o să-i despăgubească pe cei care au cumpărat bilete?’ 
' a declarat Raed Arafat, la Antena 3.

Raed Arafat anunță ce se întâmplă cu restaurantele, festivalurile și concertele

Raed Arafat a dat asigurări că autoritățile vor face tot posibilul să păstreze situația la un nivel de siguranță. În ceea ce privesc festivalurile și concertele, el a declarat că nimeni nu poate să dea un răspuns acum.

Chiar dacă încep de pe acum, ar trebui să li se spună oamenilor că e pe riscul lor. Nimeni nu poate da un răspuns acum. Răspunsul depinde de cum evoluăm. S-ar putea să ne trezim cu o creştere şi cu un vârf nou.

Citește și: Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția lui și cum a rezistat căsnicia 11 ani:„Bărbatul perfect și femeia perfectă există / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Delia despre relația dintre soțul ei și Andreea Marin, din trecut

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Larisa Barbu, fiica lui Nea Mărin:„Tata a lipsit în multe momente cheie

Pe partea de concerte şi festivaluri mari, credeţi-mă că nu ştim (când vor putea fi reluate). Pe partea de industrie, încercăm să menţinem un echilibru: se redeschid restaurante, se închid dacă rata de infectare cerşte, se fac controale ca să se respecte regulile. Inclusiv cei din HoReCa ne spun: ‘mergeţi şi amendaţi-i pe cei care nu respectă regulile, pentru că nu vrem să fim forţaţi să închidem cu toţii’.', a explicat acesta.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter