Un copil a fost trântit cu bestialitate într-un parc din Hunedoara de un bărbat. Scenele sunt cutremurătoare

Publicat pe

Scene cutremurătoare au fost filmate într-un parc din Hunedoara. Un copil a fost trântit în parc cu maximă violență de către un bărbat. Totul a început de la o ceartă între doi copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Un copil a fost trântit cu bestialitate într-un parc din Hunedoara, după o ceartă între acesta și un alt copil. Bărbatul a intervenit în cearta fiului său cu un adolescent de 13 ani, iar finalul a fost îngrozitor.

Un copil a fost trântit cu bestialitate într-un parc din Hunedoara de un bărbat. Scenele sunt cutremurătoareUn copil a fost trântit cu bestialitate într-un parc din Hunedoara de un bărbat. Scenele sunt cutremurătoare

Totul s-a întâmplat într-un loc de joacă din Hunedoara sub privirile celor aflați acolo. După o ceartă între fiul său și un partener de joacă, bărbatul l-a trântit pe copilul cu care acesta a avut un conflict în parc.

„În urma cercetărilor, polițiștii au reușit să îl identifice pe prezumtivul autor al faptei. Este vorba de un tânăr de 29 de ani din municipiul Hunedoara. Acesta a fost condus la sediul Poliției municipiului Hunedoara pentru audieri, urmând a fi reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violente, respectiv violență în familie', a spus Bogdan Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

După ce scenele șocante au ajuns la Poliție, agresorul în vârstă de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Poliţiştii au deschis în cauză un dosar pentru loviri şi alte violențe, dar şi pentru violenţă în familie.

Citește și: Casa cântărețului James Blunt a fost spartă de doi români. Cum au reușit să jefuiască vedetele din Ibiza

Citește și: Managerul Spitalului Matei Balș povestește ce s-a întâmplat în noaptea incendiului: „Imaginile cutremurătoare…'

Citește și: A pornit de la munca de jos! Ce a făcut Pepe înainte de a se lansa în muzică și cum și-a câștigat primii bani

Citește și: Georgiana Lupu a fost eliminată de la Survivor: „Mă doare că știu că aș mai fi rezistat'

Un bărbat a trântit un copil în parc

Băiatul lovit a fost preluat imediat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva. Adolescentul în vârstă de 13 ani a fost internat.

Din fericire, copilul care a fost trântit în parc nu are leziuni grave, iar starea lui de sănătate este una bună. Se pare că și fiul agresorului în vârstă de 7 ani ar fi fost lovit de acesta.

Acest copil care a fost trântit cu bestialitate în parcul din Hunedoara se pare că era nepotul agresorului. Bărbatul susține că a vrut să le aplice o corecție celor doi copii, pentru că aceștia se certau.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter