A pornit de la munca de jos! Ce a făcut Pepe înainte de a se lansa în muzică și cum și-a câștigat primii bani

Publicat pe

Pepe este un artist cunoscut și foarte apreciat! Puțini sunt la curent cu ce a făcut artistul înainte de a lansa în muzică. Chiar el a povestit cum a câștigat primii bani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pepe este pasional, iubește muzica și ceea ce face, iar asta se observă! Se bucură de succes, însă nu a fost întotdeauna așa. Artistul nu a avut un parcurs ușor și nu a avut mai multe joburi înainte de a-și face un nume.

Pepe, care se află în plin proces de divorț, este împlinit pentru că este tatăl a două fetițe: Maria și Rosa.

A pornit de la munca de jos! Ce a făcut Pepe înainte de a se lansa în muzică și cum și-a câștigat primii baniA pornit de la munca de jos! Ce a făcut Pepe înainte de a se lansa în muzică și cum și-a câștigat primii bani

În plan profesional îi merge bine acum, însă artistul a povestit că a lucrat ca ospătar, vânzător de haine și de cafea și a filmat la petreceri înainte de a deveni cântăreț.

„Am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea. Niciodată nu mi-a fost rușine și sper ca, atunci când voi avea un copil, să fie și el la fel de ambițios', povestea Pepe în urmă cu ceva vreme.

Pepe și Raluca Pastramă, divorț amiabial

Din păcate, în plan personal, Pepe trece prin clipe grele. Este în plin proces de divorț și după mai multe controverse s-a ajuns la concluzia că cel mai indicat pentru copii ar fi să aibă loc un divorț amiabil.

Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine. E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos’, a transmis artistul.

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă, primul pas spre împăcare?Cum a decurs ultima întâlnire, în familie

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă divorțează la notar!Au stabilit cum împart averea și la cine rămân fetițele

Citește și: Geanina Ilieș, adevărul despre căsătorie cu iubitul misterios:„Îmi spune că sunt iubita lui perfectă'/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Radu și soțul ei, la un pas de despărțire:„Mi-a zis că o să plece, și-a făcut bagajele'

Pepe: „Vorbesc zilnic cu Raluca”

Pepe a lăsat să se înțeleagă faptul că Raluca ar fi fost cea care a solicitaa divorțul.

„Atât timp cât 50 la sută din varianta de sută la sută nu-și dorește, nu mai e cale de împăcare. Eu respect dorința fiecăruia. Puteam să bag mana în foc că nu mă despart toată viața de Raluca și uite că nu a fost așa. Eu sunt un tip hotărât. Dar e vorba despre copiii noștri, viața noastră, trebuie să fim alături de copiii noștri amândoi, trebuie să comunicăm între noi. Trebuie să ne lăsăm pe noi deoparte, să lăsăm frustrarea și orgoliile la o parte. Trebuie să avem o relație frumoasă de dragul copiilor. Chiar am reușit asta. Vorbesc zilnic cu Raluca’, a declarat artistul în aceeași emisiune. 

Pepe și Raluca divorțează, după 8 ani de căsnicie

Pepe divorțează de Raluca Pastramă, după 8 ani de căsnicie! Cei doi au peste 8 ani de relație și două fetițe superbe, însă au decis că drumurile lor se vor despărți aici. Cea care a decis să pună capăt căsniciei a fost Raluca.

‘Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca, a mărturisit Pepe pe canalul său de Youtube.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter